ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 23

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Modyfikacje skryptów
 Drukuj temat
Zmiany w panelach bocznych
czarkowsky
Chcę zmodyfikować panele boczne z linkami, tak aby zarówno gif bullet i link znajdowały sie w sąsiednich komórkach. Czyli zamiast:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

chciałbym zastosowac taki kod:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Wydaje mi się, że takiej zmiany należy dokonać w plikach side_left.php i side_right.php. Ale czy tylko tam? I jak to powinno wyglądać? W którym miejscu?
Dopiero poznaję php, więc nie za bardzo mam rozeznanie w tych plikach. Bedę wdzięczny za każda wskazówkę!

www.miserere.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 16:29:20
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
as
Masz na myśli linki znajdujące się w Menu ?... bo jakoś nie bardzo rozumiem co ma oznaczać określenie "panele boczne z linkami"
as

czarkowsky
Mam na myśli wszystkie linki znajdujace sie w panelach bocznych, dla przykładu na tej stronie linki w lewych panelach pod Menu główne, Komunikacja, Downloads, Elementarz itd...
Edytowane przez czarkowsky dnia 17.06.2006 15:00:29

www.miserere.pl
as
Jeśli chodzi Ci o to co podałeś, to sposób wyświetlania realizowany jest przez kod znajdujący się w pliku navigation_panel.php (tak jest przynajmniej u mnie w EP)
Edytowane przez as dnia 17.06.2006 14:51:01
as

czarkowsky
no cóż, to zupełnie się pogubiłem, bo myślałem, że za menu w panelach bocznych odpowiedzialne sa inne pliki.
Edytowane przez czarkowsky dnia 17.06.2006 14:57:14

www.miserere.pl
as
Pogubiłeś się, bo nie wiedzieć czemu uparłeś się umiejscawiać linki znajdujące się w Menu do paneli bocznych zamiast do panelu bocznego... skąd ta liczba mnoga ?
as

czarkowsky
Czy linki pod każdą kategorią (wracając do przykładu z tą stroną- panel/e po lewo), tj. Menu Głowne, Komunikacja itd... nie stanowia odrębnych paneli ułozonych jeden pod drugim. Takie założenie przyjąłem oglądając stronę z zastosowaniem thema Satellite, gdzie każda kategoria z linkami znajduje sie w osobnym panelu (lub sprawia takie wrażenie).
A może znajdę gdzieś opis plików odpowiedzialnych za działanie php-fusion - tych, które ładują się podczas jego instalacji.
Myślę, że to ułatwiło by bardzo wszelkie modyfikacje, szczególnie tym mało doświadczonym w thema'cie, do których mam zaszczyt się zaliczać? takie wyjaśnienie oszczędziłoby wiele powtarząjacych się pytań.
Edytowane przez czarkowsky dnia 17.06.2006 15:38:46

www.miserere.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl