Zobacz temat
Poszukiwany modul
|
|
sylwia |
Dodany dnia 03.06.2006 23:17:32
|
Przedszkolak Postów: 19 Data rejestracji: 15.05.2006 10:41 |
Potrzebuje modulu ktory pozwoli mi na osiagniecie ponizszego celu: Na swojej stronie bede miala dzial PSY, KOTY, ZNALAZLY DOM. Chcialabym zeby wchodzac do kazdego z tych dzialow wyswietlala mi sie lista np. psow tzn. miniaturka zdjęcia + obok krotki opis i link do nowej strony. Na nowej stronie chcialabym zeby byly stale rubryki takie jak: plec, wiek, masc, osoba nadzorujaca, opis + kilka innych zdjęć. Opis dotyczaczy pojedynczego psa. Wracajac do dzialu psy, miniaturki chcialabym zeby byly jedna pod druga. Przyklad strony http://szczecin.s...e-psy.html tu akurat wchodzi sie na miniaturke zdjecia zeby wejsc do nowej strony. Kombinowalam juz z artykulami, galeria, ale jest za duzo kombinowania, potrzebuje czegos prostego co mogloby obslugiwac kilka osob. Edytowane przez Pieka dnia 03.06.2006 23:20:37 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 21:54:30
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
pawkow |
Dodany dnia 04.06.2006 09:21:24
|
Bywalec Postów: 538 Data rejestracji: 05.06.2005 08:27 |
hmmm, powinna ci na to pozwolić lekko zmodyfikowana encykloedia. Napisał ją jaz00n jają jeszcze dodatkowo przerobiłem, nie wiem czy ją wrzucił. Tamto było by dobre.
Zapraszam na motoklimat.pl - Baza wiedzy o samochodach, modele, spalanie, specyfikacje.
|
|
|
sylwia |
Dodany dnia 05.06.2006 01:04:56
|
Przedszkolak Postów: 19 Data rejestracji: 15.05.2006 10:41 |
Modul zainstalowany na animalia.ovh.org adopcje (Koty, Psy, Znalazly dom). Ale musialby przejsc modyfikacje: 1. Mozliwosc dodania miniaturki zdjecia przed danym haslem. 2. Skrocenie opisu hasla do np. 5 linijek, a potem link gdzie otwieralaby sie nowa strona z pelnym opisem. Tak jak to jest w http://encykloped... albo wejsie przez miniaturke. 3. Na nowej stronie mozliwosc dodania kilku zdjec np. 5 4. Podlinkowanie sciezki Adopcje/Koty/Duszek tak zeby mozna bylo wrocic albo tak jak w galerii poprzez znaki wstecz, dalej etc.. Czy w opisie hasla jest mozliwosc wstawiania linkow? Bo albo cos zle wpisuje kod albo nie ma mozliwosci? Edytowane przez sylwia dnia 05.06.2006 01:06:05 |
|
Przejdź do forum: |