Zobacz temat
Kategorie tematyczne, stale opisy - jak to zrobic?
|
|
sylwia |
Dodany dnia 19.05.2006 23:39:59
|
Przedszkolak Postów: 19 Data rejestracji: 15.05.2006 10:41 |
Na stronie animalia.ovh.org mam dzial adopcje, a nastepnie 3 podkategorie PSY,KOTY, ZNALAZLY DOM. Chcialabym Zeby wchodzac do kazdej podkategorii wystwietlala mi sie lista zwierzat (tzn. po lewej stronie miniaturka zdjecia, po prawej krotki opis i link czytaj wiecej), po wejscie na link czytaj wiecej lub zdjecie ma sie otwierac nowa strona, gdzie dane zwierzecie bedzie przedstawione na wiekszej ilosci zdjec oraz beda stale!!! opisy: imie, wiek, plec, kontakt, osoba nadzorujaca etc. + krotki opis. Na gorze strony ma sie wystwietlac sciezka np. adopcje/psy/Ares. I teraz pytanie jaki modul zainstalowac zeby takie cos stworzyc. Zwierzeta bedzie dodawac okolo 6 osob, wiec musi to byc przejrzyste i proste (cos w rodzaju skryptow na sklepy internetowe). Gdzie pola do wpisywania sa stale. Przyklad http://www.mniam....&Itemid=30 Przeszukalam forum i to co znalazlam to modul MOD-Panel Kategorii Artykułów,ale czy to jest? Jesli nie to prosze o podpowiedz pod jakim haslem szukac lub prosze o podanie linka. Z gory dziekuje |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 14:38:16
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
decymka |
Dodany dnia 20.05.2006 10:31:34
|
Bywalec Postów: 499 v7.00.07 Data rejestracji: 15.01.2006 06:16 |
Nie spotkałam się z takim modułem. Myślę, że trzeba byłoby utworzyć coś takiego, albo schować całą prawą stronę bloków i pokombinować ze stroną informacyjną. Ale pewności nie mam. Może ktoś mądrzejszy się wypowie.
...Nie bierzmy życia zbyt poważnie...
|
|
Przejdź do forum: |