ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 30

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Sponsoring dla klanów
proton
Poszukujesz serwera na swój klan w CS 1.6? 60free nie chce oddzwonić? Yoyo nie działa? Napisz do nas: .

http://www.mortek.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 03:05:44
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
SebaZ
lol nie ma co oferta pierwsza klasa a gdzie info o:
1. rodzaj serwera
2. domena
3. parametry
4. warunki
5. czy wchodzi w to serwer do gry GrinGrin
6. i jeszcze wiele niewiadomych
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

JazOOn
...oraz okres czasu na który dajecie ten sponsoring..

Pawson91
taaa na wiecznosc najlepiej Grin
www.insidepc.info - wszystko dla Twojego komputera i Ciebie.
www.forum.insidep... - forum dyskusyjne portalu inisdePC.info

www.insidepc.info
Pieka
Przepraszam za wyrazenie: ODWALCIE SIE OD LUDZI, KTORZY CHCA INNYM POMOC!
Tak nie mozna!
Kolega oferuje cos za nic i do tego sam od siebie, a Wy od razu z krytyka?
Chce cos za to? Nie, i dlatego nazywa sie to:
Sponsoring - to z zasady oferta darmowa, a w kazdym razie nie polegajaca na wymianie typu usluga-pieniadz.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
JazOOn
kto ma sie odwalić? generalnie kolega podał za mało informacji nawet jak na darmowe konto...
pochwalam pobudki sponsora ale trzeba wiedzieć co sie bierze - jakie mozliwosci oferuje serwer itd....bo nie wszystko tam potem postawisz...a skusisz sie, wgrasz wszystko i sie na koniec dowiesz ze nie pójdzie...albo wszystko pójdzie a kolega za 3 miesiace powie - koniec sponsoringu...
Edytowane przez JazOOn dnia 17.05.2006 21:32:56

Pieka
JazOOn napisał/a:
kto ma sie odwalić? generalnie kolega podał za mało informacji nawet jak na darmowe konto...
pochwalam pobudki sponsora ale trzeba wiedzieć co sie bierze - jakie mozliwosci oferuje serwer itd....bo nie wszystko tam potem postawisz...a skusisz sie, wgrasz wszystko i sie na koniec dowiesz ze nie pójdzie...albo wszystko pójdzie a kolega za 3 miesiace powie - koniec sponsoringu...

Wszyscy! (edit: poza Toba, bo widze, ze zachowales sie ok)
Podal maila, czy gotowe konto?
Chcecie wiedziec wiecej? Prosze napisac maila lub w tym temacie grzecznie poprosaic o wiecej danych.
Zbyt wiele jest kpiny i wyszydzania ofert ludzi, ktorzy odwaza sie cos zaproponowac.
Nie bede tego tolerowal.

JazOOn napisał/a:
a skusisz sie, wgrasz wszystko i sie na koniec dowiesz ze nie pójdzie...albo wszystko pójdzie a kolega za 3 miesiace powie - koniec sponsoringu...

Kazde konto wiaze sie z ryzykiem, nawet platne.
Doskonale wiedza o tym uzytkownicy darmowych serwerow, ktore nagle znikaja, a nastepnie pojawiaja sie ubozsze o wiele czesci lub nawet cale serwisy.
Tgeo typu rozwazania nie maja sensu w przypadku takich hostingow.
Edytowane przez Pieka dnia 17.05.2006 22:01:46
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
m_i_n
proton -> ty mowisz o serwerze www czy do gry wlasnie? bo gdyby byla mowa o jakimkolwiek klanie to bym wiedzial ze www a tak to mam watpliwosci Smile. Ja osobiscie poszukuje serwera dedykowanego pod server wlasnej gry (http://ef.bbproje...), ma smieszne wymagania (w stosunku do gier komercyjnych) a mimo to zadna firma ktora stawia tego typu servy nawet nie raczyla odpisac. Ja bym juz byl w stanie nawet placic, ale wszsystkie oferty dedykow maja takie ceny ze glowa boli - gdyz z reguly sa to b. dobre maszyny (w szczegolnosci ze w mojej sytuacji 99% pary takiego kompa poszlo by w gwizdek).

http://www.bbproject.net
SebaZ
kto kogo wyszydza? to juz do cholery nie mozna napisac że brakuje WSZYSTKICH informacji na ten temat? Jak jest powazna oferta nie pomija raczej nic...
Potrzebne to jest zeby nie wdepnąc w ..ówno jak w yoyo.pl - podobno mieli zmieniac serwy itd... moze sie tam poprawiło juz.
Edytowane przez SebaZ dnia 18.05.2006 03:23:09
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

Pieka
SebaZ napisał/a:
kto kogo wyszydza? to juz do cholery nie mozna napisac że brakuje WSZYSTKICH informacji na ten temat? Jak jest powazna oferta nie pomija raczej nic...
Potrzebne to jest zeby nie wdepnąc w ..ówno jak w yoyo.pl - podobno mieli zmieniac serwy itd... moze sie tam poprawiło juz.

Oczywiscie, ze mozna.
Tylko te swoje lol'e i inne takie sposoby wysmiewania, zostaw dla siebie!
Edytowane przez Pieka dnia 18.05.2006 11:41:24
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
SebaZ
nie zostawie bo mnie to rozbawiło skoro ktos chciał dac powazną ofertę ale zostawmy to...

A ja nadal czekam na parametry owego serwera i sponsoringu

m_i_n
nie zostawie bo mnie to...
...ale zostawmy to...

To sie zdecyduj Wink

http://www.bbproject.net
SebaZ
hehe a to mnie złapałes Pfft
Dobra zosawmy i poczekajmy na szczegóły oferty

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl