Zobacz temat
Przenoszenie Fuisona na inny serer nr 2
|
|
gruha |
Dodany dnia 11.05.2006 20:28:01
|
Przedszkolak Postów: 8 Data rejestracji: 20.01.2006 01:18 |
Witam Na wstępie dodam dla administratorów że bardzo szukałem odpowiedzi na mój błąd ale się nie doszukałem ( chyba szukać nie umiem). Więc prosze o wyrozumiałość. Chce przenieść CMS-a PHP Fusion z uczelnianego serwera www.wit.pl na serwer ArtNetu (www.nazwa.pl) powodem był włączony SAFE MODE który mnie prosto mówiąc wkurzał. ( Brak Back upa zrobienia bo ból) A poczatku robiłem tak. 1. Wgrałem nowy czysty php fusion na serwer ArtNet. 2. Robiłem z poziomu phpmyadmina export bazy danych. 3. Importowałem go na do bazy w artNet 4. Potem dograłem brakujące pliki - zdjęcia, pliki z starego serwisu No i serwer chodzi tylko że nie mam polskich niektórych znaków takich jak ź, ł itp a zamist tego jest "?" Potem zrobiłem jak na forum tym znalazłem: 1. Skopiowałem wszystkie pliki z ftp na dysk w domu. 2. Wgrałem wszystkie poźniej pliki do serwera w ArtNet 3. Potem przeniesienie bazy danyc 4. Edycja config.php No i otwieram strone a tam taki kompunikat Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/eparczew/ftp/index.php:2) in /home/eparczew/ftp/maincore.php on line 244 Dodam że nie mogę zrobić back up-a bazy z posiomu strony w php fuison bo mam SAFE MODE ON. Edytowane przez gruha dnia 11.05.2006 20:29:47 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 22:32:05
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
decymka |
Dodany dnia 11.05.2006 20:50:55
|
Bywalec Postów: 499 v7.00.07 Data rejestracji: 15.01.2006 06:16 |
Dlaczego wgrywaleś czysty Php Fusion, gdy w temacie z przenoszeniem fusiona z serwera na serwer pisze żeby skopiować pliki? Może błąd tkwi właśnie w tym. Podczas wgrywania bazy danych zdarzają sie błędy z polskimi znakami, ale tego poszukaj sobie na forum. Zaręczam Ci, że pewniacko znajdziesz. Sprawdź także chmody i plik config.php czy w ogóle go posiadasz i czy nie jest pusty. ...Nie bierzmy życia zbyt poważnie...
|
|
Przejdź do forum: |