ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 21

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Fusion-MC
Next_Level
Witam! Chciałbym porozmawiać na temat strony Fusion-MC. Jest ona poświęcona tworzeniu modyfikacji do Fusiona Smile ... proszę o wyrażenie Waszych opini o niej, co chcielibyście zmienić itp... Smile www.fusion-mc.pl

pozdrawiam
Edytowane przez Pieka dnia 09.05.2006 19:02:10
Pozdrawiam, Next Level

Wszelkie sprawy związane ze zleceniami lub pytania proszę kierować na adres:

www.nldesign.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 03:24:32
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Gander
Jak na mój gust to jest tam trochę mało kontrastujacy kolor czcionki.
Ledwo mogę przeczytać.

gander.solutions
Adixon
Fusion-MC , nic ciekawego.CSS skin jest dobry , ale to chyba wsio ;p.

http://adixon.ovh.org
Pieka
A mi sie ta strona podoba, tylko jak na ten typ, to malo w niej zycia?!
Zastanawiam sie nad wspolpraca z tym serwisem..
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
crasch
@Pieka - współpracą? Jak by ona miała wyglądać? Ciekaw jestem Smile.

pozdro
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

JazOOn
mamy EP. mamy FMC, a ja mysle nad wypuszczeniem swojej paczkiGrin

crasch
Też kiedyś myślalem, ale tego wszystkiego za dużo już Wink czyt. już jest Smile ale jeżeli sie zdecydujesz to powodzenia, jestem ciekaw co wyjdzie Smile.

pozdro
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

Pieka
crasch napisał/a:
@Pieka - współpracą? Jak by ona miała wyglądać? Ciekaw jestem Smile.

pozdro

Ja tez i dlatego zastanawiam sie nad tym Smile
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
fialek
Jak dla mnie strona bardzo ciekawa aczkolwiek jej wygląd odstrasza. Theme jest naprawdę beznadziejny.

PS. paczek nigdy za dużo. Zawsze ta może być lepsza niż pozostałe. Powodzenia
www.p-partnerskie... - Twój sposób na zarabanie. Szybko pewnie i skutecznie Smile

http://www.p-partnerskie.ovh.org
tomaszziemann
Ogólne wrażenie sprawia dobreGrin. Sam skorzystałem z kilku modyfikacji autorstwa FMC. Jednak mam wrażenie, nie wiem, bo może mylneSad, że jest wiele zapowiedzi, propozycji oraz wiele szumu wokół kolejnych modów, wtyczek itp., a tak naprawdę modyfikowane są cały czas te same - czyli artykuły, panel powitalny itp. Chętnie pomógłbym w tworzeniu stronki i kolejnych modów, ale nie posiadam wystarczającej wiedzy potrzebnej do tego celu. Jednak w miarę możliwości dzieliłem się swoimi spostrzeżeniami dotyczącymi tworzenia stron błędów oraz stosowania skrótów klawiszowych dotyczących polskich znaków.

Jeśli chodzi o stronę graficzną strony, to przyznam, że dla mnie nie ma to znaczenia, pod warunkiem odpowiednich walorów merytorycznych, jakie niewątpliwie ta stronka posiada. Przydałoby się także więcej artykułów dotyczących wielu omawianych już rozwiązań na forum Supportu, albo forum FMC, które byłyby niejako instrukcją do realizowania swoich własnych pomysłów przez wielu użytkowników. I tutaj moja sugestia dla @Pieki oraz @crascha, że może w tym kierunku mogłaby pójść współpraca FMC oraz Supportu.

Kontynuując wątek themów, także skóra Oficjalnego Supportu może wydać się nudnaCool, jednak dzięki innym wartościom tej strony jest ona chętnie odwiedzana.

Pozdrawiam ekipę FMC oraz Supportu Fusiona.
Edytowane przez crasch dnia 10.05.2006 15:08:00
Co możesz zrobić dziś, zrób jutro.

http://www.gimnazjum.sierakowice.pl
Flux
tomaszziemann napisał/a:
Ogólne wrażenie sprawia dobreGrin. Sam skorzystałem z kilku modyfikacji autorstwa FMC. Jednak mam wrażenie, nie wiem, bo może mylneSad, że jest wiele zapowiedzi, propozycji oraz wiele szumu wokół kolejnych modów, wtyczek itp., a tak naprawdę modyfikowane są cały czas te same - czyli artykuły, panel powitalny itp. Chętnie pomógłbym w tworzeniu stronki i kolejnych modów, ale nie posiadam wystarczającej wiedzy potrzebnej do tego celu. Jednak w miarę możliwości dzieliłem się swoimi spostrzeżeniami dotyczącymi tworzenia stron błędów oraz stosowania skrótów klawiszowych dotyczących polskich znaków.

Jeśli chodzi o stronę graficzną strony, to przyznam, że dla mnie nie ma to znaczenia, pod warunkiem odpowiednich walorów merytorycznych, jakie niewątpliwie ta stronka posiada. Przydałoby się także więcej artykułów dotyczących wielu omawianych już rozwiązań na forum Supportu, albo forum FMC, które byłyby niejako instrukcją do realizowania swoich własnych pomysłów przez wielu użytkowników. I tutaj moja sugestia dla @Pieki oraz @crasha, że może w tym kierunku mogłaby pójść współpraca FMC oraz Supportu.

Kontynuując wątek themów, także skóra Oficjalnego Supportu może wydać się nudnaCool, jednak dzięki innym wartościom tej strony jest ona chętnie odwiedzana.

Pozdrawiam ekipę FMC oraz Supportu Fusiona.

To prawda, że na razie zbyt wiele się u nas nie dzieje. Już śpieszę z wyjaśnieniami. Smile Spowodowane jest to tym, iż wewnątrz grupy jest straszny nieporządek. No w zasadzie to był bo już jest o niebo lepiej. Z grupy odeszło aż trzech użytkowników, którzy nie robili nic, a część wprowadzała niepotrzebne zamieszanie. Teraz sprawa ma się zupełnie inaczej. Dziwne jest to, że dopiero wczoraj spisaliśmy regulamin TF (naszej strony administracyjnej, gdzie tylko FMC-Team ma dostęp). Pfft Niemal wszystkie sprawy zostały już uporządkowane. Kolejną przyczyną obecnego stanu rzeczy jest to, iż nikt z nas nie prowadził serwisu o takiej odpowiedzialności. Nie jestesmy zbyt doświadczeni ale mamy ambicję i pomysły, które chcemy realizować i tak już zostanie. Smile

A jeżeli Pieko chcesz współpracy to my również. Smile Jesteśmy otwarci i chętni do wspólnej kooperacji. Wink Zawsze możemy pogadać na przykład na moim GG (5910746) lub na kanale IRC Fusion-MC (serwer: irc.quakenet.org kanał: #Fusion-MC). Smile

fialek napisał/a:
Jak dla mnie strona bardzo ciekawa aczkolwiek jej wygląd odstrasza. Theme jest naprawdę beznadziejny.

W takim razie zrób lepszy. Smile Ciakaw jestem czy zrobiłbyś o klasę lepszy theme w niecałe 2 dni. (przyznać jeszcze muszę, że poprawiałem go dodatkowe 4, przy czym bardzo wtedy pomógł mi sonar za co mu jeszcze raz bardzo dziękuję Smile)

A i jeszcze jedno. Dziękuję wszystkim za wypowiedzenie się w tym temacie. To dla nas bardzo ważne bo chcemy być coraz lepsi i Wasze opinie mogą nam w tym pomóc. W końcu nie robimy tego dla siebie tylko dla Was. Wink

Zapraszam na Fusion-MC

www.jarolab.na11.pl
szer
Ja dodam tyle że mamy dużo do roboty. Mamy zrobiony spis jakie modyfikacje i wtyczki będą robione. Nie będą to tylko artykuły, download i linki. Na nich też się skupimy ale nie będzie to priorytetem. Naszym priorytetem będzie ustabilizować wszystko w zespole i wznowienie wydawania modów i wtyczek.

Next_Level
bardzoooo duzooo..... roboty jest Smile
moim zdaniem... them jest bardzo ciekawy, szczególnie jak go zobaczyłem po raz pierwszy Smile bardzo mi się spodobał...
mi w nim nic nie przeszkadza... Pfft

pozdro
Pozdrawiam, Next Level

Wszelkie sprawy związane ze zleceniami lub pytania proszę kierować na adres:

www.nldesign.pl
Flux
A ja tylko przypomnę, iż Fusion-MC zostało wreszcie zaktualizowane i ponownie zapraszamy wszystkich Użytkowników! Smile

www.jarolab.na11.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl