ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 22

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia związane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Reklama - jak się pozbyć ?
Everek
Witam. Zrobiłem stronkę, wszystko było pięknie, ładnie. Ostatnio serwer był nieczynny przez 3 dni i od wczoraj, kiedy strona została ponownie aktywowana pojawiła się dziwna reklama google. Wcześniej jej nie było, ale inni userzy tego samego hostera, jej nie mają. Co z tym zrobić i jak się jej pozbyć. Aha alias, którego używam równieżzastzrega sobie, ze ne izamieszcaz reklam.

http://img328.ima...ama4lr.png
Edytowane przez Pieka dnia 05.05.2006 23:20:27

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 10:24:32
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
jantom
Krótko - możesz podać adres tej strony?

http://jantom.info
Everek
www.worldofwarcra...
Edytowane przez Everek dnia 05.05.2006 23:06:56

Pieka
Everek napisał/a:
www.worldofwarcra...

Po pierwsze to jest Twoja reklama, ktora sam wstawiles do thema lub ktos to za Ciebie zrobil Grin
Po drugie po co wstawiasz obrazek na imageshack, skoro pozniej wstawiasz nam tu na forum obraz w 100% wielkosci?? Angry
Edytowane przez Pieka dnia 05.05.2006 23:23:32
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Everek
1-Pieka w tym właśnie problem, że ja jej nei wstawiałem. Wydaje mi si, ze to Admin jak wrzucał pliki na serwer na nowo (przed zmianami na serwerze jej nie był :/)
2-Co ma wrzucanie na imgshacke do tego ja kto jest wyświetlone ? Tak czy tak musiałem to wrzucić na jakiś serwer, ale mneijsza z tym.

Gdzie w themeie trzeba to usunąć ???

SebaZ
tam gdzie masz wstawione - głupie pytania zadajesz.. skad my may wiedziec gdzie jak nie widzimy twojego zakichanego thema
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

piteq
Eeee.Porządna przeglądarka i żadnych reklam nie widaćSmile

img149.imageshack.us/img149/3080/beztytuu8fz.th.jpg

Pieka
Everek napisał/a:
1-Pieka w tym właśnie problem, że ja jej nei wstawiałem. Wydaje mi si, ze to Admin jak wrzucał pliki na serwer na nowo (przed zmianami na serwerze jej nie był :/)
2-Co ma wrzucanie na imgshacke do tego ja kto jest wyświetlone ? Tak czy tak musiałem to wrzucić na jakiś serwer, ale mneijsza z tym.

Gdzie w themeie trzeba to usunąć ???

Zalacz nam tu plik Twojego thema.
Nie wiesz, ze na forach wstawiasz miniaturki zdjec, ktore po kliknieciu przenosza do pelnowymiarowej fotki?
Z choinki sie urwales? Wink
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Everek
piteq to jakiej używasz przeglądarki ? Ja FF.
Thema załączyłem. Wątpie czy to cosw themie, bo porównałem z nowym, prosto z labolatorium i są identyczne :/.

Z choinki ? Raczej nie.
Everek dodał/a następującą plik:
Chalet[468].rar [77.6kB / 256 Pobrane]

Pieka
Everek napisał/a:
piteq to jakiej używasz przeglądarki ? Ja FF.
Thema załączyłem. Wątpie czy to cosw themie, bo porównałem z nowym, prosto z labolatorium i są identyczne :/.

Z choinki ? Raczej nie.

To nie jest wina kodu w theme.
Includuja Ci konto (majac odpowiednia umowe z Google mozna, ale watpie by taka mieli.. Mozesz ich podkablowac Wink).
Polecam kontakt z:
http://go2site.net
Dlaczego?
Prosze:
8) Go2site zastrzega prawo do okresowego umieszczania reklam na stronach Użytkowników.

Byc moze dasz rade usunac ta reklame, bo znam kilka mozliwosci, ale...
Nie wiesz, czy za to nie usuna Ci konta!!

P.S. Odnosnie przegladarki, to wystarczy jak wylaczysz pobieranie obrazkow z innych serwerow.
Poza tym:
16) Na kontach go2site zabrania się umieszczania:
a) for dyskusyjnych
b) gier online
c) systemów wymiany bannerów
d) systemów chat

Tam nie masz racji bytu!
Edytowane przez Pieka dnia 06.05.2006 11:33:13
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Everek
Okazaało si, ze jestem jednym z tych szczęśliwców, którzy dostali taką reklamę :/. Bez sensu, bo kasa leci dopiero jak ktośna nia klika :/.

Czemu nie mam racji bytu ? Grin Mylisz się, bo stronę i forum założyłem przed tym pkt regulaminu i Admin zezwilił mi na jej prowadzenie (były też inne takie przypadki).

Osobiście serwer bardzo mi pasuje Grin. Mam wyłączone wszelkei wyskakiwanie okien, ładowanie obrazów z obcych serwerów etc i dalej mam Pfft. Jakoś przeżyje, wkońcu ten gość oferuje taki hosting z darmo.
Edytowane przez Everek dnia 06.05.2006 11:39:14

piteq
piteq to jakiej używasz przeglądarki ?

Maxthon.Jest to wprawdzie nakładka na IE ale funkcjonalnością wcale nie ustępuje Operze czy FF (a w blokowaniu reklam jest od nich nawet lepsza).Można ją również tak skonfiguroać by używała silnika Gecko.Jednak jest to jeszcze bardzo niedopracowane.
Odnośnie usunięcia reklamy to mam podobne zdanie jak Pieka.Radze sie nad tym dobrze zastanowić ponieważ w ciągu chwili możesz stracić całą swoją dotychczasową prace.

Everek
Wiem dlatego napisałem, ze ne ibedęusuwał tej reklamy.

Pieka
Everek napisał/a:

Gwoli uzupelnienia:
Jesli nie bedzies stosowal sie do zasad panujacych w szeroko pojetym internecie, to predzej, czy pozniej dostaniesz gdzies bana, wiec raczej nie mniejsza z tym!

Everek napisał/a:
Wiem dlatego napisałem, ze ne ibedęusuwał tej reklamy.

Nastepnym razem pierwsze zapytaj hostingu jak i dlaczego, bo Fusion sam z siebie reklam nie dodaje, ani nie pobiera Wink
Proponuje, skoro masz dobry kontakt z adminem poprosic o wycentrowanie tej reklamy, bo w takiej postaci jest po prostu brzydka.
Edytowane przez Pieka dnia 06.05.2006 15:44:26
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl