Zobacz temat
[newbie] Fatal error przy instalacji
|
|
Resident |
Dodany dnia 17.01.2005 14:07:54
|
Przedszkolak Postów: 10 Data rejestracji: 17.01.2005 14:01 |
Witam! Mam plik php-fusion-500-15-12.zip. Wrzucilem jego zawartosc na serwer, pozmienialem atrybuty wg opisu tutaj, uruchomilem install.php i od razu wyskoczyl mi taki blad: Warning: main(fusion_themes/Prometheus/theme.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/www/xxx.freeserverhost.net/install/install.php on line 13 Fatal error: main(): Failed opening required 'fusion_themes/Prometheus/theme.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/www/xxx.freeserverhost.net/install/install.php on line 13 Obejrzalem plik Prometheus/theme.php i wyglada OK - przynajmniej tak na oko, bo w PHP programowac jeszcze nie umiem. Jak wiec zainstalowac tego PHP-Fusion? |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 22:35:13
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Dytryk_z_Bern |
Dodany dnia 17.01.2005 17:32:49
|
Bywalec Postów: 479 Data rejestracji: 22.09.2004 22:07 |
Najprawdopodobniej nie masz domyślnej skórki, a jest nią właśnie Prometheus. Typuję bład przy wysyłaniu plików. Wyślij jeszcze raz lub jeśli muszisz zmień domyślna skórkę w pliku install.php. Poza tym to już było na Forum Digital Youth Trained for Rational Yelling and Killing
|
|
|
Resident |
Dodany dnia 17.01.2005 18:20:05
|
Przedszkolak Postów: 10 Data rejestracji: 17.01.2005 14:01 |
Dytryk_z_Bern napisał: Najprawdopodobniej nie masz domyślnej skórki, a jest nią właśnie Prometheus. Typuję bład przy wysyłaniu plików. Wyślij jeszcze raz lub jeśli muszisz zmień domyślna skórkę w pliku install.php. Poza tym to już było na Forum No wiec juz wiem! Zrobilem 2 bledy: 1. Skopiowalem wszystko z w.w. pliku .zip na serwer tak jak jest, razem z katalogami, a powinienem pliki z katalogu html wrzucic do glownego katalogu na serwerze. Teraz mam glupio bo: www.strona.net/ht... Ale odpowiedzia na moje pytanie jest: 2. Trzeba skopiowac pliki z katalogu install do katalogu glownego na serwerze (inaczej mowiac wgrać je do plikow z katalogu html) - tego wlasnie dowiedzialem sie przeszukujac to forum, wiec dzieki za zwrocenie mojej uwagi, na to, zeby troche poszukac |
|
|
Dytryk_z_Bern |
Dodany dnia 17.01.2005 20:52:22
|
Bywalec Postów: 479 Data rejestracji: 22.09.2004 22:07 |
No zrobiłeś tak jak w instrukcji instalacji stoii Problem rozwiązany - zamykam.
Digital Youth Trained for Rational Yelling and Killing
|
|
Przejdź do forum: |