ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 40

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
aparat cyfrowy - jaki? wasze propozycje i opinie
SebaZ
Mam około 900zł - jaki aparat cyfrówkę mi polecacie? oczywiscie chodzi mi tez zeby z tej kasy starczyło na pamiec i inne bajery tez jak sie da Smile
Aparat + pamiec 256 lub 512 napewno.
Minimum 4 megapiksele, LCD kolorowy oczywiscie (najlepiej nie mniejszy jak 2' ten LCD zeby miał )

Co polecacie? co sami uzywacie i jak się sprawuje?
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 03:14:12
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
m_i_n
Dolaczam sie do pytania. Chetnie poznam jakies opinie nt. modeli wartych uwagi Smile.

http://www.bbproject.net
JazOOn
ja ok pół roku temu nabyłem HP M407. - 4,1 mln px, 18x zoom (3x optyczny, 6x cyfrowy). Naprawdę polecam (i nie kosztuje aż 900zł)

SebaZ
ok, a co na dokładke? chodzi mi o coś w stylu zestawu: aparat + pamieć (jaka? i ile zdjęc mozna zrobic na nią Smile ) + akumulatorki + ładowarka + futerał...
Nie koniecznie takie cos, ale jakie wy zestawy posiadacie - jaki koszt, wykonanie itd.. Smile
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

JazOOn
SebaZ napisał/a:
ok, a co na dokładke? chodzi mi o coś w stylu zestawu: aparat + pamieć (jaka? i ile zdjęc mozna zrobic na nią Smile ) + akumulatorki + ładowarka + futerał...
Nie koniecznie takie cos, ale jakie wy zestawy posiadacie - jaki koszt, wykonanie itd.. Smile

no ja mam do tego karte SD Toshiba 512mb, do tego akumulatory AA + ładowarke
ale poluję na stacje dokującą która podpina się do kompa i automatycznie ładuje ona akumulatory (które są załączone do zestawu ze stacją dokującą)

sonar
http://www.quesab...am975g.asp

samsung a5 Grin bajerka Grin
www - moje portfolio
mw_artysta.png

slawomirpacyk.pl
Pawson91
polecam canona A520 do tej ceny Smile ja osobiscie zakupilem miesiac tem a610 ale on kosztowal 1200 z pamiecia 256MB
www.insidepc.info - wszystko dla Twojego komputera i Ciebie.
www.forum.insidep... - forum dyskusyjne portalu inisdePC.info

www.insidepc.info
SebaZ
z tegoi co widze opinie w necie o HP M407 nie sa za przychylne - począwszy od wyglady (błeee) na wadach zdjec skonczywszy - zdecydowanie odpada - za tani i za bardzo nie ten teges Smile

JazOOn
SebaZ napisał/a:
z tegoi co widze opinie w necie o HP M407 nie sa za przychylne - począwszy od wyglady (błeee) na wadach zdjec skonczywszy - zdecydowanie odpada - za tani i za bardzo nie ten teges Smile

opinie...nie wiem jakie M407 macie w polsce ale kumpel miał identyczny zakupiony w polsce i róznica między moim a jego było jak między niebem a piekłem, nawet dźwięk wysuwającego się obiektywu był inny....

Ja jestem w Pełni zadowolny z M407. kupiłem go w promocji (akurat bylem po przeprowadzcce i nie mialem za duzo kasiory a potrzebowałęm aparat)

za 150euro(ale zapłaciłem tylko połowę bo akurat otworzyli 200 Media Markt w europie i była promocja 50%)

SebaZ
Pawson91 napisał/a:
polecam canona A520 do tej ceny Smile ja osobiscie zakupilem miesiac tem a610 ale on kosztowal 1200 z pamiecia 256MB

własnie Smile
myslałem o czyms takim: http://www.ram.ne...cts_id=524
lub
http://allegro.pl...sztyn.html
lub
http://allegro.pl...olory.html

JazOOn
z tych 3 brałbym Olympusa...wg mnie jest z nich najlepszy...Ja na Twoim miejscu zainteresował bym sie seria Panasonica - aparatami Lumix, oferują ciekawe aparaty za rozsądne ceny...

SebaZ
jakis konkretny model? ja patrze tez na tym pamieci Smile bo ceny MMC i SD ujdą w tłoku ale juz reszty to masakra - setki złotych

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Ja używam minolty ma już ze 3 lata teraz są lepsze(tanie kingstony SD). Nie polecam Sony-aparat bardzo dobry, ale karty-bardzo drogie(a swojej wbudowanej ma mało16-32). Dość bogatą i rossądną ofertę ma Vobis. Używam kilku kart pamieci, czytnika kart USB(12-rodzajów) ładowarka+4x2300-aparat dwie-wiec zawsze zapasowy komplet.

wlodekp.europa.pl
Pieka
SebaZ napisał/a:
jakis konkretny model? ja patrze tez na tym pamieci Smile bo ceny MMC i SD ujdą w tłoku ale juz reszty to masakra - setki złotych

Racja, ale to tez zalezy gdzie kupujesz Wink
A tak swoja droga mam do sprzedania nowa karte SD 256MB Smile
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
JazOOn
Pieka napisał/a:

jakiej firmy i za ile...

Pieka
JazOOn napisał/a:
Pieka napisał/a:

jakiej firmy i za ile...

Kingstona za 80zl.
Polec SebieZ jakis aparat, bo nas okrzyczy, ze handlujemy w jego temacie... Pfft
Ostatnio widzialem extra Canona, ale nie pamietam oznaczen.
Jednak osobiscie polecam jakis model Panasonic's ze stabilizacja obrazu, bo jak sie przekonalem, to jest to jedna z wazniejszych cech aparatu!
Misiek(syn) robiac zdjecia przewaznie porusza w koncowej fazie i wychodzi rozmazane..
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
JazOOn
zajrzyj tutaj ---> Panasonic Lumix DMC-LZ3
Edytowane przez JazOOn dnia 04.05.2006 03:37:51

sonar
a ja z tych ktore pokazales SebaZ bralbym CyberShota Smile moj kumpel ma ten aparat i jest odwalony w kosmos Grin naprawde jest dobry i... tani Pfft

Nie polecam Sony-aparat bardzo dobry, ale karty-bardzo drogie(a swojej wbudowanej ma mało16-32).

co do kart to przeciez do aparatow sony pasuje nietylko mmc ;P
www - moje portfolio
mw_artysta.png

slawomirpacyk.pl
SebaZ
do sony głównie sa MS a ich koszt to setki złotych Pfft

jakby było mmc lub SD to prychol

JazOOn
SebaZ napisał/a:
do sony głównie sa MS a ich koszt to setki złotych Pfft

jakby było mmc lub SD to prychol

najlepiej SD, są szybsze od MMC

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl