ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 17

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Modyfikacje skryptów
 Drukuj temat
Subkategorie download i download dla zarejest.
Pawson91
Witajcie kochani !
Dawno nie zakladalem tematu ale teraz juz nie mam pomyslu co tu mozna modyfikowac Sad

Mam problem taki ze gdy zainstalowalem subkategorie downloadu i sobie elegancko poukladalem pliczki to pozniej zainstalowalem mod download dla zarejestrowanych, no i te moje pliczki ladnie poukladane w subkategoriach sie rozlecialy i nie ma kategorii.

Wiec jesli mozecie mi powiedziec co zrobic zeby te obydwa mody dzialaly dobrze, bo wiem tylko tyle ze to sie dzieje gdy podmieniam downloads.php.
www.insidepc.info - wszystko dla Twojego komputera i Ciebie.
www.forum.insidep... - forum dyskusyjne portalu inisdePC.info

www.insidepc.info
Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 13:21:08
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
as
1. Przywróć orginalny plik downloads.php
2. Zmień jego nazwę na np. pawsonowiec_plikowy.php
3. Utwórz nowy plik na Pulpicie o nazwie downloads.php i jako jego zawartość wstaw poniższy kod:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

i wyślij go na swój serwer do katalogu głównego strony
6. Pobierz plik graficzny ze strony as'a i dokonaj jego transferu na swój serwer do folderu images
7. I nie kombinuj więcej jak łysy pod górę...
Edytowane przez as dnia 25.04.2006 15:22:25
as

crasch
@pawson91 - a może sam byś pomyślał? Jako moderator takie rzeczy powinnieneś wiedzieć. Czemu download Ci sie sypie po zainstalowaniu modyfikacji Download Tylko dla Userów? Pomyś, pomyśl... wiesz już? Nie? Poczekam... już wiesz? Nie to Ci powiem, a temu, że modyfikacja ta jest dla standardowego downloadu nie do żadnych modyfikacji. Nic trudnego wystarczy na chwile nad tym usiąść i pomyśleć. Zapewne za chwile ktoś rzuci linkiem do tematu, który utworzył shiroxxx, że nie pomagamy ale Ty jako moderator powinnieneś wiedzieć. Nie czepiał bym sie ale wydaje mi sie, że nawet nad tym nie pomyślałeś, bo na to naprawde łatwo wpaść. Dobra wróćmy do tematu..
@as - ..wydaje mi sie, że jeżeli tak zrobi straci swoje subkategorie? Hm, chyba, że uwzględniłeś je w tym kodzie co podałeś? Smile

pozdro
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

Pawson91
@crasch skoro wiesz jak pomoc to pomoz i nie przedluzaj jako admin bo ja jestem tylko moderatorem, a nie Administratorem jestem moderatorem dzialu przedszkole i pomagam ludziom zielony aby tego nie musieli robic administratorzy ktorzy zajmuja sie ludzmi bardziej zaawansowanymi i ich zaawansowanymi pytaniami wiec sam widzisz jaki ja maly jestem i jaka jest moja wiedza, ja sie modyfikacja modow nie zajmuje, a na to jak Ty to powiedziales "Nie to Ci powiem, a temu, że modyfikacja ta jest dla standardowego downloadu nie do żadnych modyfikacji" to akurat wiedzialem

@as dziekuje bardzo, ale jest taka mala sprawa subkategorie sie nie chca utworzyc w PA jest wszystko jak powinno byc do utworzenia kategorii ale nie tworza sie kiedy wchodze w download http://www.3gmobi...nloads.php sam zobacz i jeszcze w tej kategorii w ktorej jest plik jakis jest taki oto blad

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'LIMIT 0,15' at line 1You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'LIMIT 0,15' at line 1

Edytowane przez Pawson91 dnia 26.04.2006 09:54:48
www.insidepc.info - wszystko dla Twojego komputera i Ciebie.
www.forum.insidep... - forum dyskusyjne portalu inisdePC.info

www.insidepc.info
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl