Zobacz temat
Rymowanie na ekranie
|
|
sonar |
Dodany dnia 23.04.2006 18:52:02
|
Początkujący Postów: 269 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 03.09.2004 18:59 |
Kilka dni temu napisało się kilka (jak by to ładnie nazwac?) rzeczy Mam nadzieje, ze nikt nie zaprzeczy ze rzeczy takie moga ludzi rozradowac. Rymami swymi wiwatowac A więc drodzy uzytkownicy wrzucam swoje teksty do mam nadzieje przyszlej ich skarbnicy eXtreme-fusion - fajna sprawa tutaj ciągle jest zabawa pośród administratorów kilku wręcz czerwonych od wysiłku znajdziesz istne elementy zer0 wodzem zwany niegdyś ww.old bardzo cwany od niego to właśnie się poczęło to on rozpoczął eXtremalne dzieło później SebaZ ten to wielce nie czekając na słowa składane w podzięce zwykł wylewne składać tłumaczenia lecz w większości od niechcenia (zacz mój czytelniku że szukajek jest bezliku a że user niekumaty zatrzaskuje je w kazamaty musi to wywierać prze ca wpływ nie bylejaki - tak zaczyna się ta heca) wśród gąszczu userów tysięcy jest administratorek mający urok dziewczęcy powiadają, że się Grzesiem zowie ale co nam ktoś o nim powie? oj! bajerant - kozaczyna wpadł na ostrzeżenia - tak to się zaczyna pochodzenie tej potwory nieznane jest aż do tej pory jedyny przeciek w jego sprawie to to, że w Bytomskiej jęczy trawie której to właśnie kolor sobie upodobał i hex lime sobie wybrał dalej w eXtremalnym crewie momentami jest jak w chlewie a to pobór a to czystki czasem zwykłe chłystki a to buntownicy dostający yyy... nerwicy że na pytanie "co znaczy błąd przerywający instalowanie" "polecam z szukajki skorzystanie" wśród tej hołoty wybija się postaci jeszcze kilka ich opisywanie jest jak zabawa w wilka waćpan metaxy jest osobnikiem takowym że można go nazwać pomocnikiem fachowym lubujący się w przekrętach czasem w skrętach (straże depczą mu po piętach ale mogą go rewidować tylko po świętach( zakochany jest po uszy w swojej spirytusowej części duszy "czy to wódka czy też bimber ja i tak wypiję z liter" zwykł tymi słowy dawać młodzieży przykład zły jednak jego horyzont po trunku jest jak tygrysie kły jak kultura to kultura jest w EC też osoba która lubuje się w pięknym polskim języku as - żyjący na dwóch kultur styku wsławił się on przeto słynnym swoim "veto" że nie dość piknej odpowiedzi wśród jego koślawych literek sam diabeł siedzi jest on także wielką zagadką jedno wiemy - ucieka przed swej żony matką jak więc widać EC jest piękną rodziną jednak może się jeszcze pochwalić podwodną gadziną znający bezmiary wód oraz zwykłych kobiet chłód całego eXtremalnego rodu zakała za którym każda płakała sonarem podpisany jest to leń opatentowany wszystko zlewający i nic nie umiejący czasu nie mający i w swojej łodzi leniu[cenzura]ący słów na jego temat można by mnożyć wersy jednak wobec ogólnie przyjętych zasad należy temat ten zostawić niech społeczność się zacznie bawić "Jak powstało eXtreme-fusion?" zapytacie to pytanie należy zadać naszemu tacie ale kaj on teraz bywa? praca - to jego prerogatywa wpadł nasz ojciec na ten pomysł cały gdy go ręce na trackballu zaswędziały myśli - stworzę coś pięknego coś idealnego coś z mej weny uciułanego coś innowacyjnego jak to powziął sobie tak to skończył po niecałej dobie i w skromności swej ogromnej szukał cudotwórców do strony tej więc znalazł śmiałka pewnego ze swej wiedzy dumnego - ot dlaczego początki były trudne rzesze userów momentami marudne ale tak ten projekt budowano tak w niego swe serce wkładano że aż się w nim zakochano pierwszego miłosnego trupa znaleziono w piątek rano mimo tego faktu ludzie zachowywali pozory taktu licznik swojej liczebności powiększali bo czuli się jako on mali z cichym przyzwoleniem płodziciela narodziło się pomysłów wiela pomysły te urzeczywistnione znalazły swe jak koło oponę powstał mały pack eXtremalnie podrasowany - to fakt ludzie strasznie się rozradowali zaraz sobie tego naściągali i co robili? odpalali a to testowali a to próbowali a to modyfikowali czasem i lizali wielkim odbił się on echem wśród laików zwykłym śmiechem zaczął robic wielką sławę wykładano go na eftepy jak kawę na ławę wszystko było piękne ładne a co najważniejsze - stadne powstał wtedy problem taki rąk brakuje rzekły nieboraki więc z ogromu ludności wybrano trzech metodą rzutu kości tak więc grono się powiększyło i razem sobie wspólnie żyło nagle... coś się wydarzyło coś wielkiego zadudniło jakieś groźne ostrzeżenie inne bzdety piszczały wniebogłosy młode kobiety sprawcą całego zamieszania był ten co hektolitry kawy pochłania dołączył on za swe męstwo na eXtremalne królestwo potem przyszły piękne czasy wyważając nie tylko drzwi ale i zawiasy wkroczył pack kolejny już - tak tak zrobił on wrażenie wielkie i na scenie zamieszanie lekkie moment stagnacji i wszystko znów ruszyło forum rosło, a tak się roztyło że potrzebna była odchudzająca kuracje bo co jak co ale była racja w słowach "forum to nie obowiązek - forum to fach" pełne głowy pomysłów znów się wysiliły wspólnymi siłami trzecie już ep stworzyły kolejny rozdział w księdze cmsów otworzyły możliwości ef wszystkie inne przyćmiły prawie żadnych błędów o ilości dobrych opinii szkoda słów (panowie czapki z głów) gdyby je tak spisać razem to pod chińskiego cesarza rozkazem można by mur chiński nimi wytapetować (panowie! czapki nie wypada chować) czekam na Wasze rymowanki wyrazowe skladanki // w tym temacie tylko rymowanie jest forma na odpowiadanie! Edytowane przez sonar dnia 23.04.2006 18:53:42 www - moje portfolio
|
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 17:26:28
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
crasch |
Dodany dnia 23.04.2006 19:00:30
|
Zaawansowany Postów: 1473 Data rejestracji: 02.01.2005 01:21 |
Nawet nie czujesz jak fajnie rymujesz ;] pozdro ..i to by było na tyle.
28 listopada 2006 |
|
|
JazOOn |
Dodany dnia 23.04.2006 20:19:05
|
Ekspert Postów: 2155 Pomógł: 2 v7.02.07 Data rejestracji: 21.02.2005 13:47 |
crasch napisał/a: Nawet nie czujesz jak fajnie rymujesz ;] pozdro ej to był mój tekst crasch: Nawet nie czujesz że się rymujesz... sonar...jazda na maksa, pisze muzyke, kręcimy teledysk? |
|
|
crasch |
Dodany dnia 23.04.2006 20:21:28
|
Zaawansowany Postów: 1473 Data rejestracji: 02.01.2005 01:21 |
@JazOOn - ekhm? Słyszałem go kiedyś w jakimś radiu internetowym. btw. sonar zaznaczył, że piszemy tutaj tylko ryeme i z góry sorry za ten post ;d pozdro ..i to by było na tyle.
28 listopada 2006 |
|
|
JazOOn |
Dodany dnia 23.04.2006 20:29:36
|
Ekspert Postów: 2155 Pomógł: 2 v7.02.07 Data rejestracji: 21.02.2005 13:47 |
ok, macie ryma... Był se raz Sonar, napisał 2 rymy, bo sie nie chciało iśc na dziewczyny, potem dorzucił pare linijek, wychodząc z domu pomyślał przez chwile, Szedł tak przez drogę, rymy układał, i tak nim ten omen powoli zawładał. Aż dnia pewnego na supportu stronie, pojawił się Sonar w swej nowej odsłonie. Utworzył więc sobie o rymowaniu temat i taki to wyszedł z jego głowy poemat... |
|
|
SebaZ |
Dodany dnia 23.04.2006 20:45:07
|
Zaawansowany Postów: 1598 Pomógł: 2 Data rejestracji: 10.11.2004 22:39 |
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.
|
|
|
wlodi |
Dodany dnia 23.04.2006 21:03:55
|
Bywalec Postów: 765 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 16.09.2005 23:50 Złamana licencja |
Fajne wam te rymy wychodzą lecz moje sa takie betnowe ze nie chce sie ich czytać |
|
|
sonar |
Dodany dnia 23.04.2006 22:24:54
|
Początkujący Postów: 269 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 03.09.2004 18:59 |
Gorzka satysfakcja moich myśli wariacja to jest moja emocjonalna stacja moje słowa bolą? - to racja skojarzenia mkną jak motoryzacja składając wszystkie moje słowa ukazuje to co się w duszy chowa i dochodzą do głosu składane w piękny kwiat lotosu wszystkie te wyrazy wewnętrzne drogowskazy czasami tak już mam że opowiadam wszystko Wam to co mnie męczy i irytuje i to z czym się źle czuję o tym bardzo często rymuje chialem tylko przypomniec (gdyby komus sie zdarzylo zapomniec) ze tu tylko rymowane posty (inne przypalimy jak tosty) wiec nie czekaj riposty bo Twoj styl jest za prosty // cholera ponioslo mnie www - moje portfolio
|
|
Przejdź do forum: |