Nasza strona używa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Więcej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Aby strona działała poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Nie wiem czemu nie moge zainstalowac nowego fusiona na lycosie a zrobilem wszystko jak nalezalo. Gdy daje install to pokazuje mi sie cos takoego:
Fatal error: main(): Failed opening required 'fusion_themes/Prometheus/theme.php' (include_path='.:/data/apache/php/mmp_lib') in /data/members/free/tripod/uk/g/r/y/mojewww/htdocs/install/install.php on line 13
See ad
Site Catcher can transfer your site to Tripod in 3 clicks Join Lycos Affiliate Programs and earn money from your website
PS: Nazwa prawdziwa unsera zostało zminiona z celow oczywistych na mojewww.
Buahahahah ... przeczytaj sobie error .... Musisz zmienic nazwe folderu /fusion_themes/prometheus na fusion_themes/Prometheus ... IWekszosc klientów ftp zmienia nazwe plików na małe litery .. z tad ten bład
,nie dzila nie stety(wielkosc liter jak najbardzioej odpowiednia). Ale juz załozyłem sobie nowe konto na 100webspace.com i tam chodzi piknie
------------------------------------------------------------------------------
Mam prosbe do admina czy moglbys jakos uporzadkowac nowe mody do fusiona 5.0. Bo troche ciezko sie w tym polapac.. A pozatym cos nie moge sciagnac moda do download ze screenem.