Zobacz temat
Zarabianie na stronie opartej na fusionie?
|
|
Mazter |
Dodany dnia 22.04.2006 19:24:30
|
Przedszkolak Postów: 44 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 18.04.2006 10:36 |
Po pierwsze czy licencja nie zabrania zarabiania na stronach założonych na php-fusion? Jeszcze raz przeczytałem licencję znajdującą się na tej stronie i nic tam nie pisze więc myślę ze to jest dozwolone... bo mi się już kićkają licencje bo czytałem licencje różnych systemów portalowych i w niektórych było zabronione... 2 pytanie: mam kod html i chce aby był wykonywany w panelu (chodzi np. o kod html do rotacji banerów pobrany z jakiejś strony w którym niemożna dokonywać modyfikacji) to jak to zrobić... kod html lub php bo kiedyś wklejałem normalnie kod html'a i były błędy... Poprawilem temat/Pieka Edytowane przez Pieka dnia 22.04.2006 21:04:55 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 20:57:16
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
SebaZ |
Dodany dnia 22.04.2006 19:46:02
|
Zaawansowany Postów: 1598 Pomógł: 2 Data rejestracji: 10.11.2004 22:39 |
1. przeczytaj lepiej licencje oryginalną a nie to tłumaczenie, które jest już zreszta chyba nieaktualne :/ Mozesz zarabiać na stronie w php-fusion 2. było wiele razy kod html musi byc jakoś wyśietlany a służy do tego funkcja PHP echo(); a w niej nie moze być " cudzysłowów tylko apostrofy ' zamiast nich Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.
|
|
Przejdź do forum: |