Zobacz temat
Dwie rzeczy odnośnie panelu Nawigacja.
|
|
Bochecha |
Dodany dnia 17.04.2006 20:22:08
|
Przedszkolak Postów: 6 Data rejestracji: 17.04.2006 19:58 |
1) Czy jest jakiś mod umożliwiający wstawienie menu rozwijanego? Przeszukałem labolatorium i nie było nic... NA forum natomiast piszą, żeby za pomocą javy to zrobić... a ja wolę javy nie ruszać, bo coś moge zepsuć Dlatego może wie ktoś coś o modzie? Chciałbym mieć rozwijane menu tylko na górnej belce 2) Jak pogrupować menu w takie kategorie jak np. na tej stronce? Fajnie to wygląda... 3) I jeszcze jedna rzecz: jak w profilu użytkownika zmodyfikować opcje? Tzn. żeby nie było tam takich rzeczy, jak: AIM ID: ICQ#: MSN ID: Yahoo ID: Bo, wg mnie są zbędne, tylko było np. GG, Tlen, Skype, tak jak właśnie jest na tej stronce Tak jest bardziej praktycznie Proszę o pomoc i klarowne odpowiedzi z góry dzięki pozdr. 4 @ll ..:: Capoeira :: Fight For Freedom ::..
|
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 08:33:45
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
SebaZ |
Dodany dnia 17.04.2006 20:33:48
|
Zaawansowany Postów: 1598 Pomógł: 2 Data rejestracji: 10.11.2004 22:39 |
AD.1 javą to nic nie zrobisz, co najwyzej javascriptem a to wielka róznica AD.2. zajrzyj do downloadu po roszerzone menu nawigacyjne AD.3 albo wtyczka extended profile (daje mozliwosc dodania dowolnej liczby i dowolnych pól do profilu) albo edytować pliki językowe w folderze locale/polish i zmienić napis AIM na GG itp... Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.
|
|
|
Bochecha |
Dodany dnia 17.04.2006 23:00:58
|
Oki - z tym menu to jush mam! v6.00-INF-new_navigation_panel_v2.21 tylko, że w instrukcji jest napisane: "1. Rozpakuj i wgraj katalog 'new_navigation_panel' do katalogu infusions na swoim serwerze. 2. Przejdź do zarządzania infusionami i zainstaluj infusion 'new_navigation_panel' 3. Przejdź do panelu admina - Infusions i uruchom ten infusion. Zaimportuj dane ze starego panelu navigacyjnego. 4. Przejdź do zarządzania blokami i podmień 'navigation_panel' tna 'new_navigation_panel'" Wszystko pięknie, ładnie... ale jak ja mam te dane zaimportować? W JAKI SPOSóB?! Proszę o pomoc! ..:: Capoeira :: Fight For Freedom ::..
|
|
|
m_i_n |
Dodany dnia 18.04.2006 09:17:11
|
Bywalec Postów: 836 Pomógł: 3 Data rejestracji: 15.02.2006 10:04 |
Tam zdaje sie jest przycisk odpowiedni do tego. EDIT: Swoja droga, kiedy w tym panelu zostanie poprawiony blad z numerkami pozycji oznaczajacymi kolejnosc. Juz kilka osob o tym pisalo. Edytowane przez m_i_n dnia 18.04.2006 09:23:56 |
|
|
Bochecha |
Dodany dnia 18.04.2006 20:50:32
|
hehe - wszystko działa - new navigation panel śmiga elegancko... ale... niestety "gryzie się" z News Archive v2.00 Kiedy odświeżam archiwum - tak jak zalecają - czyli przez podmienienie plików - w new panelu wszystko znika - muszę wówczas od nowa wszystko importować i ustawiać - kategorie i obrazki Czy jest jakiś sposób, by temu zapobiec?? ======================== I jeszcze trzy rzeczy: 1) jak sprawić, żeby w new_navigation_panel przy kategoriach nie było przycisków do zwijania? 2) Jak między jedną kategorią, a drugą zrobić odstęp jednego wiersza? Żeby nie było jedno od razu pod drugim... 3) Czy w new_navigation_panel można podmieniać własne obrazki o odpowiednim rozszerzeniu i rozdzielczości oraz nazwie?? Pytam o bardzo wiele, ale może znajdzie się jakiś advenced PHP-Fusion user, który mi pomoże Proszę o odpowiedź pozdr. 4 @ll Edytowane przez Bochecha dnia 18.04.2006 21:11:51 ..:: Capoeira :: Fight For Freedom ::..
|
|
Przejdź do forum: |