ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 25

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia związane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Dwie rzeczy odnośnie panelu Nawigacja.
Bochecha
1) Czy jest jakiś mod umożliwiający wstawienie menu rozwijanego? Przeszukałem labolatorium i nie było nic... NA forum natomiast piszą, żeby za pomocą javy to zrobić... a ja wolę javy nie ruszać, bo coś moge zepsuć Pfft Dlatego może wie ktoś coś o modzie?
Chciałbym mieć rozwijane menu tylko na górnej belce Smile

2) Jak pogrupować menu w takie kategorie jak np. na tej stronce? Grin Fajnie to wygląda...

3) I jeszcze jedna rzecz: jak w profilu użytkownika zmodyfikować opcje? Tzn. żeby nie było tam takich rzeczy, jak:
AIM ID:
ICQ#:
MSN ID:
Yahoo ID:
Bo, wg mnie są zbędne, tylko było np. GG, Tlen, Skype, tak jak właśnie jest na tej stronce Smile Tak jest bardziej praktycznie Grin

Proszę o pomoc i klarowne odpowiedzi Smile
z góry dzięki
pozdr. 4 @ll Cool
..:: Capoeira :: Fight For Freedom ::..

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 08:33:45
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
SebaZ
AD.1 javą to nic nie zrobisz, co najwyzej javascriptem a to wielka róznica Wink
AD.2. zajrzyj do downloadu po roszerzone menu nawigacyjne
AD.3 albo wtyczka extended profile (daje mozliwosc dodania dowolnej liczby i dowolnych pól do profilu) albo edytować pliki językowe w folderze locale/polish i zmienić napis AIM na GG itp...
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

Bochecha
Oki - z tym menu to jush mam! Smile
v6.00-INF-new_navigation_panel_v2.21 Grin

tylko, że w instrukcji jest napisane:
"1. Rozpakuj i wgraj katalog 'new_navigation_panel' do katalogu infusions na swoim serwerze.
2. Przejdź do zarządzania infusionami i zainstaluj infusion 'new_navigation_panel'
3. Przejdź do panelu admina - Infusions i uruchom ten infusion. Zaimportuj dane ze starego panelu navigacyjnego.
4. Przejdź do zarządzania blokami i podmień 'navigation_panel' tna 'new_navigation_panel'"

Wszystko pięknie, ładnie... ale jak ja mam te dane zaimportować? W JAKI SPOSóB?!
Proszę o pomoc! Cool

m_i_n
Tam zdaje sie jest przycisk odpowiedni do tego.

EDIT:

Swoja droga, kiedy w tym panelu zostanie poprawiony blad z numerkami pozycji oznaczajacymi kolejnosc. Juz kilka osob o tym pisalo.
Edytowane przez m_i_n dnia 18.04.2006 09:23:56

http://www.bbproject.net
Bochecha
hehe - wszystko działa - new navigation panel śmiga elegancko... ale... niestety "gryzie się" z News Archive v2.00

Kiedy odświeżam archiwum - tak jak zalecają - czyli przez podmienienie plików - w new panelu wszystko znika - muszę wówczas od nowa wszystko importować i ustawiać - kategorie i obrazki Sad

Czy jest jakiś sposób, by temu zapobiec??
========================
I jeszcze trzy rzeczy:
1) jak sprawić, żeby w new_navigation_panel przy kategoriach nie było przycisków do zwijania?
2) Jak między jedną kategorią, a drugą zrobić odstęp jednego wiersza? Żeby nie było jedno od razu pod drugim...
3) Czy w new_navigation_panel można podmieniać własne obrazki o odpowiednim rozszerzeniu i rozdzielczości oraz nazwie??

Pytam o bardzo wiele, ale może znajdzie się jakiś advenced PHP-Fusion user, który mi pomoże Grin

Proszę o odpowiedź
pozdr. 4 @ll Cool
Edytowane przez Bochecha dnia 18.04.2006 21:11:51

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl