Nasza strona używa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Więcej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Aby strona działała poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Witam
Pytanie mam takie. Chciałbym wstwić tę linie: "Dodane przez Tamiell dnia kwiecień 07 2006 09:46:56 · 0 Komentarzy · 7 Czytań · Drukuj · Edytuj" pod każdym tytułem artykułu na stronie articles.php?cat i na stronie viewpage też pod tytułem... jak to zrobić? to dość istotne informacje dla mnie i bardzo prosze pomóżcie mi to zrobić...będę ogromnie szczęsliwy i wdzięczny!
frapujące jest też jak zrobić ograniczenie szerokości artykułu? Na przykład żeby treść czytanego dokumentu nie była szersza niż 550 px i czy na przykład da się do tych statystyk co napisałe wyżej dodać jeszcze ile słów zawiera dany artykuł? Czy ten skrypt potrafi coś takiego? Jak tak to jak to zrobić? Sorry że takie długie posty pisze!
Pozdrawiam Gorąco i dziękuje bardzo za odpowiedź i pomoc!
Wesołych Jajek i mokraśnych świąt!
Tak więc, zobacz do pliku theme.php Twojej skórki. Więcej Ci nie powiem, bo jak zrobisz sam to sie czegoś nauczysz a dodatkowa wiedza przy prowadzeniu serwisu internetowego Ci sie przyda.
za chęci i troske o moją wiedze i przyszłość... ale czy mógłbyś być nieco bardziej .... otwarty i bardziej uchylić rąbka tajemnicy? bo wiesz... zielony jestem i chciałbym wiedzieć chociaż gdzie to jest w kodzie i jak wygląda taki rodzaj kodu... bo teraz jak na to lukam to raczej nie wiele mi to mówi... powiedz chociaż jak to wygląda... proszeeee
Dzięki za pomoc i pozdrawiam
ps. ...bo wiesz....nie w każdym przypadku rzucanie na głęboką wode działa... ja potrzebuje najpierw kólka ale jak sie rozbujam to ohoohoooohhhooooo