ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 23

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia związane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Zmiana skorki i dodanie ankiety - jak?
amstaz
Na początku postu napisze odrazu, że jestem zielony jeżeli chodzi o cmsy. Ale instalacja przebiegła bez problemu... Mam 2 pytania dotyczące phpfusion. Po pierwsze jak mogę zmienić skórke? i dlaczego jak utworzyłem ankiete to nie wyświetla mi się ona na stronie głównej? Proszę o szybką odpowiedź. Dodam, że używam php-fusion 6.00.305 PozdrawiamSmile

//Shaolin - heh? Następnym razem postaraj się znaleźć bardziej pasującą nazwę tematu...
Poprawilem, ale wierzcie mi, ze mialem ochote skasowac.../Pieka
Edytowane przez Pieka dnia 08.04.2006 22:19:28

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 07:44:34
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
jantom
Przeczytaj kursy z Laboratorium. Zmiana skórki PA-->ZS-->Ustawienia główne-->theme (czy coś takiego). Ankieta - włącz panel ankiety, PA-->ZS-->Ustawienia paneli

http://jantom.info
amstaz
Mam jeszcze jedno pytanko. Czy mozna zmnienic szerokosc tabel by nie rozciagaly sie na calej długości? I czy może znacie jakąś ciekawą skóre w szerokości coś 750pikseli??

Pieka
amstaz napisał/a:
Mam jeszcze jedno pytanko. Czy mozna zmnienic szerokosc tabel by nie rozciagaly sie na calej długości? I czy może znacie jakąś ciekawą skóre w szerokości coś 750pikseli??

Moze zamiast pytac zaczniesz szukac?
W Laboratorium jest przeszlo 100 skorek, a na stronie ktora sluzy do ich przegladania znajduje sie wiekszosc z nich.
Temat zamykam, bo nie bedziemy walkowali wiecznie tego samego tematu, bo komus sie nie chce marnowac czasu na szukanie.
My go mozemy marnowac na bzdurne pytania, prawda? Sad
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl