ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 17

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia związane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Komentarz
FastMan
Witam , chciałbym sie dowiedzieć jak zrobić w artykule że np. kliknie sie na ten text to żeby dodał sie komentarz w komentarzach , ale dla niezalogowanych też ta opcja

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 06:41:00
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
crasch
Co?
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

FastMan
No np. pisze

blabla bla

hehehehe

buehehe

hahaha

i jak klikne na np. hahaha (jako link) to żeby w tym artykule pojawił sie ten tekst
a jak jest gość to by pisało gośćPfft

Therror
Niewykonalne. Przynajmniej tak jak ja to rozumiem.
Macie zlecenia na wtyczki i themy do PHP-Fusion?
Pisać na PW Grin

http://therror.xon.pl
sonar
nie rozumiem...
www - moje portfolio
mw_artysta.png

slawomirpacyk.pl
Pieka
sonar napisał/a:
nie rozumiem...

Koledze chyba chodzi o cos w rodzaju "emotek", czyli gotowe "odzywki" na ktore jak kliknie, to beda w tekscie? Grin
On ma cos z filozofa, bo ja nie potrafie tak formulowac mysli... Wink
Edytowane przez Pieka dnia 08.04.2006 14:50:58
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
sonar
ahaaGrin taki bajer Grin
tego glowa z niego Wink
www - moje portfolio
mw_artysta.png

slawomirpacyk.pl
FastMan
czyli nie da się zrobić?? To chodziło mi coś takiego podobnego jak sonda tylko że komentarz sie dodaje

JazOOn
trzeba by to było opracować właśnie na podstawie systemu emotek w fusionie - zamiast emotek dać pliki graficzne z wybranymi tekstami, a w kodzie zamieszać żeby zamiast :) po kliknięciu tego graficznego pliku dodawało tekst. modyfikacja do zrobienia, w wolnej chwili postaram się coś wykombinować.

FastMan
Byłbym ci bardzo wdzięczny

SebaZ
jest tylko pytanie: tekst ma sie do komentarza wpisać czy do samego artykułu na jego końcu
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

JazOOn
FastMan napisał/a:
Byłbym ci bardzo wdzięczny

już coś wymyśliłem Smile zaznaczam że to tylko na przykład Smile

podmieńcie u siebie plik comments_include.php w katalogu includes na ten poniższy (po rozpakowaniu)
JazOOn dodał/a następującą plik:
comments_include[416].rar [1.99kB / 226 Pobrane]

Edytowane przez JazOOn dnia 10.04.2006 14:28:20

FastMan
No nie bardzo mi chodziło o to , bo niechciałem żeby to było w każdym artykule tylko w jednym , ale chyba jednak wstawie poprostu jakąś darmową ankiete gdzie jest dużo opcji do zrobienia

crasch
Oooo LOL! @FastMan - ty sie najpierw naucz formułować pytania, a nie, że na koniec wywalasz tekst z wiadomością, że Ci chodzi o pojedynczy artykuł - zresztą to by była masa roboty i na pewno nikt by tego dla Ciebie nie zrobił A JazOOnowi jesteś winnien podziękowania za trudy które włożył w zrobienie modyfikacji dla Ciebie.

pozdro
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

FastMan
Serdecznie dziękuje Jazoonowi za przerobienie pliku komentarzy , przyda mi sie to kiedyś

SebaZ
FastMan napisał/a:
No nie bardzo mi chodziło o to , bo niechciałem żeby to było w każdym artykule tylko w jednym , ale chyba jednak wstawie poprostu jakąś darmową ankiete gdzie jest dużo opcji do zrobienia

a co za problem uzaleznic od konkretnego artykułu? Wystarczy że znasz jego ID a reszta to juz kwestia zmiany commenst_include
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl