ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 23

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia związane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
BB code w newsach.. problemik
jokerteam
zeby nie bylo szukalem.. ale nie znalazlem
mam problem z kodowaniem znakow chodzi mi np o kolory i url
gdy zmieniam kolor klikajac na wybrany kolor nie zmienia go.
a url robi mi cos ala...
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
gdzie w zeczywistosci mialo byc www.blabla.rar.pl
zna ktos moze przyczyne tego bledu moze jakas latka mod patch czy cos ?? czy moze gdzies w kodzie pogrzebac... jestem noobem ale jak ktos cosik poradzi postaram sie to zrobic :)
bede wdzieczny za odpowiedz.

Edit.
rozwiazalem czesciowo problem...

problem tkwi w " ' " ten oto magiczny znaczek trzeba wywalic... pewnie jakis maly bug programistow no ale coz... teraz kolejne pytanie.. gdzie i jak to zrobic zeby klikajac na url wyswietlilo mi sie cos takiego
bez tych niepotrzebnych znaczkow '
Edytowane przez jokerteam dnia 06.04.2006 22:58:54

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 07:26:56
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
SebaZ
jesli nie podasz w linku http:// to linki tak będa wygladały bo Fusion tak je tworzy
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

crasch
Lycos? Ehh, zmień serwer i to szybko! Jeżeli tego nie zrobisz, będziesz często tu witał ze Swoimi problemami. Dobrze Ci radze.

pozdro
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

jokerteam
Nie no crash mysle ze nie jest tak zle... na lycosie mam kilka stron :> (nudzi mi sie wiec sie ucze) stronki od Http (ktory jakos slabo ale znam) poprzez CMS (jPortal, PHP-Fusion) az do Flasha (ktory tez w jakims stopniu znam) A robie to bo w sumie moja pasja jest grafika a robienie jakis tapetek juz mnie nudzi... xml niestety nie znam bo jak bym znal to bym robil roznorakie skory to programow a na stronke zawsze mozna jakis avatarek banerek logosika zapodac Smile
No a wracajac do nieco zmienionego tematu Server. Hmm jestem tylko biednym chloptasiem ktory pracuje na C500mhz i nie stac mnie na server z ledwoscia oplacam neta... a za darmo hmm Lycos poza kilkoma nieudogodnieniami to fajny serverek... no chyba ze jestes mi w stanie polecic cos lepszego ktore dziala tak samo jak lycos.. bo owszem widzialem inne servery wydawaly sie lepsze ale zawsze z nimi mialem wiekszy problem np. Brak SMTP.. i takie tam roznorakie problemosy..

Dobra koncze bo sie z leksza rozpisalem Wybaczcie Smile

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl