Zobacz temat
BB code w newsach.. problemik
|
|
jokerteam |
Dodany dnia 06.04.2006 22:49:18
|
Przedszkolak Postów: 3 Data rejestracji: 06.04.2006 22:17 |
zeby nie bylo szukalem.. ale nie znalazlem mam problem z kodowaniem znakow chodzi mi np o kolory i url gdy zmieniam kolor klikajac na wybrany kolor nie zmienia go. a url robi mi cos ala... gdzie w zeczywistosci mialo byc www.blabla.rar.pl zna ktos moze przyczyne tego bledu moze jakas latka mod patch czy cos ?? czy moze gdzies w kodzie pogrzebac... jestem noobem ale jak ktos cosik poradzi postaram sie to zrobic :) bede wdzieczny za odpowiedz. Edit. rozwiazalem czesciowo problem... problem tkwi w " ' " ten oto magiczny znaczek trzeba wywalic... pewnie jakis maly bug programistow no ale coz... teraz kolejne pytanie.. gdzie i jak to zrobic zeby klikajac na url wyswietlilo mi sie cos takiego bez tych niepotrzebnych znaczkow ' Edytowane przez jokerteam dnia 06.04.2006 22:58:54 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 07:26:56
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
SebaZ |
Dodany dnia 06.04.2006 22:59:01
|
Zaawansowany Postów: 1598 Pomógł: 2 Data rejestracji: 10.11.2004 22:39 |
jesli nie podasz w linku http:// to linki tak będa wygladały bo Fusion tak je tworzy
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.
|
|
|
crasch |
Dodany dnia 07.04.2006 10:54:36
|
Zaawansowany Postów: 1473 Data rejestracji: 02.01.2005 01:21 |
Lycos? Ehh, zmień serwer i to szybko! Jeżeli tego nie zrobisz, będziesz często tu witał ze Swoimi problemami. Dobrze Ci radze. pozdro ..i to by było na tyle.
28 listopada 2006 |
|
|
jokerteam |
Dodany dnia 07.04.2006 12:50:23
|
Przedszkolak Postów: 3 Data rejestracji: 06.04.2006 22:17 |
Nie no crash mysle ze nie jest tak zle... na lycosie mam kilka stron :> (nudzi mi sie wiec sie ucze) stronki od Http (ktory jakos slabo ale znam) poprzez CMS (jPortal, PHP-Fusion) az do Flasha (ktory tez w jakims stopniu znam) A robie to bo w sumie moja pasja jest grafika a robienie jakis tapetek juz mnie nudzi... xml niestety nie znam bo jak bym znal to bym robil roznorakie skory to programow a na stronke zawsze mozna jakis avatarek banerek logosika zapodac No a wracajac do nieco zmienionego tematu Server. Hmm jestem tylko biednym chloptasiem ktory pracuje na C500mhz i nie stac mnie na server z ledwoscia oplacam neta... a za darmo hmm Lycos poza kilkoma nieudogodnieniami to fajny serverek... no chyba ze jestes mi w stanie polecic cos lepszego ktore dziala tak samo jak lycos.. bo owszem widzialem inne servery wydawaly sie lepsze ale zawsze z nimi mialem wiekszy problem np. Brak SMTP.. i takie tam roznorakie problemosy.. Dobra koncze bo sie z leksza rozpisalem Wybaczcie |
|
Przejdź do forum: |