Zobacz temat
Jak pogrubić tytuł, dodać autora itd ?
|
|
Tamiell |
Dodany dnia 06.04.2006 18:36:22
|
Przedszkolak Postów: 5 Data rejestracji: 06.04.2006 14:36 |
Witam Wszystkich i pozdrawiam Od wczoraj "ujeżdżam" P.F. i jestem pod wrażeniem tego jak prosto i fajnie jest zrobiony ale chciałbym uwypuklić tytuł i autora w artykule, zwłaszcza w spisie bo teraz to wszytko się zlewa... i kiepsko to widać.... To że jest on podany na dole arta to za mało... chciałbym aby tytuł był wytłuszczony i większą czcionką i obok autor i data i statystyka ile znaków i ile razy czytany... (no czy ja chcę dużo od życia? ) bo teraz to jest to wszystko takie mało czytelne... pomożecie? nie znalazłęm tego na forum... ale może przeoczyłem... jest to gdzieś? Dzięki wielkie i pozdrawiam i niechaj Shworthz będzie z Wami...! |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 07:47:09
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Pawson91 |
Dodany dnia 06.04.2006 20:34:24
|
Bywalec Postów: 738 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 13.12.2005 16:20 |
Plik articles.php linia 56 to jest sposob na pogrubienie nazw art. www.insidepc.info - wszystko dla Twojego komputera i Ciebie.
www.forum.insidep... - forum dyskusyjne portalu inisdePC.info |
|
|
Tamiell |
Dodany dnia 07.04.2006 10:18:49
|
Przedszkolak Postów: 5 Data rejestracji: 06.04.2006 14:36 |
super bo wstawiłem tam h3 i pogrubiło jak trzeba ale.. co z resztą mojego postu? da się zrobić coś takiego jak pisałem? Żeby przy tytule było jeszcze to co jest podane na dole w czytanym artykule. Czyli kto, kiedy, ile razy czytane... pewnie też trzeba tylko coś wkleić... poratujesz? A czy jest taki bajer zliczający słowa w artykule? Też byłoby pięknie gdyby przy spisie artów było jeszcze podane i to.... sporo tego ale jak by mi się udało to zrobić to będę przeszczęśliwy! Dzięki za poprzednią pomoc ps. a gdzie ustawić szerokość artykułu? taak pytam..... Pozdrawiam! |
|
Przejdź do forum: |