Zobacz temat
Infusion WebStats - nie dziala :-(
|
|
jajaja |
Dodany dnia 12.01.2005 15:27:33
|
Przedszkolak Postów: 73 Ostrzeżeń: 2 v7.02.05 Data rejestracji: 10.01.2005 12:43 |
Czy ktos wie dlaczego ten skrypt nie dziala pod v5. lub czy jest jakis sktypt do statystyk pod wersje 5 ale zeby byly sprawdzone?? |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 21:36:46
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Shaolin |
Dodany dnia 12.01.2005 19:08:43
|
Bywalec Postów: 888 Data rejestracji: 23.10.2004 14:59 |
Ten skrypt, przykro mi, musi działać pod v. 5 . Nie ma innej możliwości . BTW jakie są objawy "niedziałania" tego skryptu? Jakieś błędy? |
|
|
jajaja |
Dodany dnia 13.01.2005 11:29:28
|
Przedszkolak Postów: 73 Ostrzeżeń: 2 v7.02.05 Data rejestracji: 10.01.2005 12:43 |
Zaczne od tego ze nie zabardzo wiadomo czy cos musze zmieniac w jakims pliku zeby to skonfigurowac, czy tylko wysrtarczy skopiowac i powinno dzialac. A teraz tak. Po zainstalowaniu wszysto jest ok. W panelu Admina w pozycjach gdzie zarzadza sie inusionami jest WEBSTAT i jak tam wejde to mam: No Admin options for this infusion. rozumiem ze wszystko jest ok. W blokach pojawil sie panel z linkiem do stst_panel_info. Zmienilem dostem jako dla Super admina (te sama zmiane na super admina robilem tez w menu MENU) Teraz chce wejsc w link WEB Stat ktory pojawil sie w moim panelu jako link do statystyk. KLIKAM i ....... no i wlasnie tu sie wszystko wali, TZN Pod PANELEM wywala mi taki komunikat: Warning: Failed opening 'fusion_infusions/stats_info_panel/stats.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear' in /home/users/one/public_html/test/fusion_infusions/stats_info_panel/stats_info_panel.php on line 10 no i wysiwtla mi okno ze statystyka, ale na niej tez jest blad: Pod tabelka LAST VISIT wywala mi takie cos : Warning: Division by zero in /home/users/one/public_html/test/fusion_infusions/stats_info_panel/index.php on line 308 Domyslam sie ze to wszystko musi tak byc i ze to dziala wszystko dobrze ?? Pozdrawiam i prosze o pomoc |
|
|
Shaolin |
Dodany dnia 13.01.2005 17:04:11
|
Hmmm... Spróbuj odinstalować wtyczkę poprzez Panel Admina/Zarządzanie Wtyczkami Infusions - odinstaluj WebStats. Teraz ponownie załaduj pliki WebStat na serwer (nadpisując stare) i znowu zainstaluj - byćmoże coś sie po prostu źle wysłało . BTW nie musisz ustalać dostępu do całego panelu jedynie dla Admina - w sumie to wystarczające jest nadanie linkowi w menu dostępu tylko dla SuperAdmina. Ale to chyba nie tutaj tkwi problem |
|
|
jajaja |
Dodany dnia 14.01.2005 10:49:59
|
powiem ta. po ponownym wgraniu piereszy blad zniknol. ale ten drugi o niemozliwocsi dzielenia przez 0 caly czas jest. nie zabardzo wiem o co chodzi ale bede walczyl |
|
|
Shaolin |
Dodany dnia 14.01.2005 21:24:08
|
Heh... SO no, 1 - U mnie działa . Spróbuj pobrać oryginalną wersję tego infusion - http://phpfusion-...?mod_id=19. Najpierw odinstaluj starą wersję poprzez Panel Admina/Zarządzanie Wtyczkami Infusions, potem usuń folder stats_info_panel z katalogu fusion_infusions na serwerze, umieść na serwerze wersję pobraną ze strony, do której link jest powyżej (w ramce na samej górze masz link [download]) i ponownie zainstaluj. Jeśli nie będzie działać, to możesz dalej walczyć, ale nie tutaj - powinieneś to wtedy zgłosić na phpfusion-mods.com - twedy Dj_baby (autor WebStats) powinien się tym zająć... A jeśli zadziała to zgłoś to tutaj - wtedy jest to prawdopodobnie mój błąd... |
|
Przejdź do forum: |