ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 22

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Błędy i korekty
 Drukuj temat
Tabela z bazy zniknela po instalacji wtyczki
filipb
Temat wlasciwie wszystko wyjasnia, po instalacji wtyczki wcielo mi tabelke fusion_site_links_extra, nie jestem pewien ktora to wtyczka zawinila, ale ostatnio grzebalem tylko prz 2, e-kartki i encyklopedia. Mam ta tabele w backupie, ale boje sie, ze jak nadpisze wszysko, to wroce do wersji strony sprzed tygodnia, a to mi sie nie usmiecha. Jak wydostac ta tabelke z kopii zapasowej i wrzucic ja do bazy?
Pozdro

Fil

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 10:22:14
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
as
Może TO Cię natchnie ?... to jest tylko przykład. Troszkę pokopiesz i już pójdzie z górki...
as

filipb
Problem załatwiłem łopatologicznie Smile Po prostu wywaliłem Extra Site Links Panel i wrzuciłem linki do tradycyjnego menu. Nie mniej problem istnieje, któraś z wtyczek e-kartki lub encyklopedia usuwa tabele z bazy, należałoby się temu przyjrzeć bliżej.
Druga sprawa to wydostanie skasowanej tabeli z backupu i wrzucenie jej spowrotem na miejsce do bazy, stworzenie tabeli w powyższy sposób jest mi znane, ale sprawy nie załatwia.
Pozdro

Fil

as
Jak to ?... z pliku .sql usuń wszystko oprócz tego wpisu, który zaczyna się pewnie od CREATE TABLE `site_links_extra` a kończy pewnie TYPE=MyISAM;. Oczywiście na początku pliku .sql powinieneś zostawić też sam nagłówek gdzie jest napisane Database Name: `tu nazwa bazy` oraz Table Prefix: `fusion_`... tak z wyczuciem lekkim i lekką wyobraźnią
as

Pieka
filipb napisał/a:
Problem załatwiłem łopatologicznie Smile Po prostu wywaliłem Extra Site Links Panel i wrzuciłem linki do tradycyjnego menu. Nie mniej problem istnieje, któraś z wtyczek e-kartki lub encyklopedia usuwa tabele z bazy, należałoby się temu przyjrzeć bliżej.

eKartki niczego nie usuwaja, a przynajmniej mi nic o tym nie wiadomo Smile

Druga sprawa to wydostanie skasowanej tabeli z backupu i wrzucenie jej spowrotem na miejsce do bazy, stworzenie tabeli w powyższy sposób jest mi znane, ale sprawy nie załatwia.

No wiesz... Filip jak mozesz?
Przeciez to jest tak proste, a wrecz domyslne.
Kliknij w PA=>Zarzadzanie Strona=>Kopia Bazy Danych=> "Przywróć".
Nastepnie wybierz te tabele, ktore Cie interesuja i kliknij na button "Przywróć" znajdujacy sie na dole.
To wszystko Grin
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl