ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 41

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia związane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
witam
mam maly problem
na mojej stronie dostepna jest rejestracja.po rejestracji jakiegokolwiek uzytkownika dostaje on komunikat ze rejestracja jest ok. i za az chwile dostanie meila zwrotnego z linkiem aktywacyjnym.
ale po długich oczekiwaniach i po paru próbach meile takie nie dochodza.
co gorsza nawet w panelu administracyjnym nie ma wzmianki o oczekującym po rejestracji uzytkowniku.
prosze o pomoc

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 02:50:28
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
jantom
Na jakim serwerze masz stronę? W razie potrzeby wyłącz potwierdzanie rejestracji e-mailem.

http://jantom.info
General
serwer mam wykupiony wiec nie w tym problem.
problem w tym ze otrzymuje potwierdzenie rejestracji i info za na mejla dostane linka aktywacyjnego,a nic takiego nie dochodzi

sleepwalker
A powiedz, jaką masz skrzynkę pocztową... Bo jeśli WP lub Interia to najprawdopodbniej maile nie dochodzą, bo są uznawane przez system za spam. Już się z tym kiedyś pałowałem. W końcu wyłączyłem potwierdzenia mailem.

http://almostunrealphotoblog.blogspot.com/
as
~General... Forum Supportu to nie Śledcza Komisja Sejmowa. Tu nie musisz jak nie chcesz odpowiadać na pytania. Koledzy w celu pochylenia się nad TWOIM problemem zadają Ci pytanie wyjaśniające, gdyż chcą Ci autentycznie pomóc w sposób professional (dziwne, że sam nie podałeś jak największej liczby szczegółów od razu), a Ty na nie nie masz zamiaru odpowiedzieć, ba !... jeszcze się wdajesz w polemikę nad zasadnością pytań pytającego...

Zasada na tym Forum jest taka, że jak chcesz otrzymać pomoc, to zachowuj się tak jak ktoś, kto tej pomocy autentycznie potrzebuje. Jeszcze jedna Twoja bzdurna polemika, a poślę Cię do wszystkich diabłów wraz z Twoim tematem...
as

General
As to ze jestes administratorem tego forum i poniekąd znasz sie na tym dobrze,nie czyni cię mądrzejszego niż jesteś.W diabły to siebie wyslij,a jesli sam nie potrafisz rozwiązac tego problemu,to nie zabieraj głosu w tym temacie.Co do pisania bzdur to popracuj nad sobą,bo w częsci twoich odpowiedzi na tym forum wydajesz sie jakbys wszystkie rozumy pozjadał.Zresztą moze niepotrzebnie wdaję się z tobą w polemikę.

thx sleepwalker.zastosowałem twoją metodę.nie jest ona rozwiązaniem problemu,ale działa.thx

as
Wielce szanowny Panie Generale... służąc w Ludowym Wojsku Polskim dochrapałem się tylko stopnia Bombardiera, co stawia mnie o wiele niżej w hierarchii wojskowych zależności typy przełożony-podwładny niż Pana Generała. Pańskich uwag Panie Genelale wysłuchałem w pozycji na baczność, a wnioski w nich zawarte i prawdy moralne z nich płynące przybrały dla mnie formę rozkazu. Panie Genelale... odmeldowuję się
Edytowane przez as dnia 18.03.2006 11:48:50
as

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl