ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 29

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia związane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Chamskie Zlikwidowanie tematu Przez admina !!!
Pawel_PI
Nie wiem, który ale gratuluje adminowi za usuniecie tematu popieram również cenzurę i zachowanie chamskie,prostackie, i poniżające. Juz sam doszedłem jak zrobić to bez waszej pomocy, ale gratuluje adminowi po prostu jak cos jest wam nie wygodne to usuwamy i nie meczymy sie śliczna reakcja a myślałem ze to forum wolnego słowa
Jak widać myliłem, sie bo admini uważają zasadę, co dla nas nie wygodne to usuwamy.
Najlepiej proponuje zamknąć forum, bo, po co komuś pomagać.
Na niemiecki forum dostałem szybciej odpowiedz niż tu, ale co tam polska jest krajem rozwijającym sie tak samo jak reakcja tu dbających o to forum tego to nawet nie spodziewałem się sie po was, ale cóż nadzieja matka głupich a wystarczyło podpowiedzieć gdzie szukać, bo i tak sam zamieniłem, bo nie chodziło mi o usuniecie tylko zmniejszenie ja w przeciwieństwie do was szanuje czyjąś prace, czego po adminach tegoż forum nie można powiedzieć

Z poważaniem Pawel!!!

http://pawelpi.prv.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 00:40:20
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Dziekuje za opinie i do zobaczenia za 24h, o ile bedziesz mial ochote do nas wrocic Smile
Nie potrafisz sie zachowac, nie czytasz regulaminu i na dodatek chcesz uzyskac informacje odnosnie uczynienia tego, co wiekszosc z nas uwaza za maganne...
Jesli o mnie chodzi, to polowa tego wystarcza na to, co wyzej.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Dytryk_z_Bern
Pewną specyfiką polskiego supportu php-fusion jest brak tolerancji co do kombinowania ze stopką strony, takie już układy (Polska no nie Grin ). Twój temat - choć nie ukrywam, że tylko ten pierwszy był właśnie takim "nas drażniącym". A w drugim na końcu sam naprowadzałeś się na odpowiedź - wystrczyło szukać Wink
Natomiast takie słownictwo w kierunku administracji jest naganne. Popatrz proszę co widać u góry pod napisem " Zobacz temat". Dlatego ban słuszny, choć nawet Pieka zaprosił do powrotu Smile
Podsumowując: regulamin i netykieta się kłaniają.
Pozdrawiam i ponownie zamykam temat.
Digital Youth Trained for Rational Yelling and Killing

http://www.rzasnia.net
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl