Zobacz temat
Chamskie Zlikwidowanie tematu Przez admina !!!
|
|
Pawel_PI |
Dodany dnia 08.03.2006 14:09:09
|
Przedszkolak Postów: 17 Data rejestracji: 28.01.2006 10:37 |
Nie wiem, który ale gratuluje adminowi za usuniecie tematu popieram również cenzurę i zachowanie chamskie,prostackie, i poniżające. Juz sam doszedłem jak zrobić to bez waszej pomocy, ale gratuluje adminowi po prostu jak cos jest wam nie wygodne to usuwamy i nie meczymy sie śliczna reakcja a myślałem ze to forum wolnego słowa Jak widać myliłem, sie bo admini uważają zasadę, co dla nas nie wygodne to usuwamy. Najlepiej proponuje zamknąć forum, bo, po co komuś pomagać. Na niemiecki forum dostałem szybciej odpowiedz niż tu, ale co tam polska jest krajem rozwijającym sie tak samo jak reakcja tu dbających o to forum tego to nawet nie spodziewałem się sie po was, ale cóż nadzieja matka głupich a wystarczyło podpowiedzieć gdzie szukać, bo i tak sam zamieniłem, bo nie chodziło mi o usuniecie tylko zmniejszenie ja w przeciwieństwie do was szanuje czyjąś prace, czego po adminach tegoż forum nie można powiedzieć Z poważaniem Pawel!!! |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 00:40:20
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Pieka |
Dodany dnia 08.03.2006 14:17:32
|
Postów: 19882 Pomógł: 767 v7.02.03 Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
Dziekuje za opinie i do zobaczenia za 24h, o ile bedziesz mial ochote do nas wrocic Nie potrafisz sie zachowac, nie czytasz regulaminu i na dodatek chcesz uzyskac informacje odnosnie uczynienia tego, co wiekszosc z nas uwaza za maganne... Jesli o mnie chodzi, to polowa tego wystarcza na to, co wyzej. Jestem jaki jestem
|
|
|
Dytryk_z_Bern |
Dodany dnia 08.03.2006 14:29:45
|
Bywalec Postów: 479 Data rejestracji: 22.09.2004 22:07 |
Pewną specyfiką polskiego supportu php-fusion jest brak tolerancji co do kombinowania ze stopką strony, takie już układy (Polska no nie ). Twój temat - choć nie ukrywam, że tylko ten pierwszy był właśnie takim "nas drażniącym". A w drugim na końcu sam naprowadzałeś się na odpowiedź - wystrczyło szukać Natomiast takie słownictwo w kierunku administracji jest naganne. Popatrz proszę co widać u góry pod napisem " Zobacz temat". Dlatego ban słuszny, choć nawet Pieka zaprosił do powrotu Podsumowując: regulamin i netykieta się kłaniają. Pozdrawiam i ponownie zamykam temat. Digital Youth Trained for Rational Yelling and Killing
|
|
Przejdź do forum: |