Witam .
Bez mniejszego gadania zrobiłem cos, czego się sam nie spodziewałem, że zrobię nic wielkiego, ale cieszy no wiec zrobiłem dodatkowe pola w profilu
Informacje Klanowe
Imie i Nazwisko :
Nick Klanowy :
Full Aka :
Rasa :
Mapa :
Mu :
Time in Clan:
Profile.php
echo "<table align='center' cellpadding='0' cellspacing='1' width='400' class='tbl-border'>
<tr>
<td class='tbl2' colspan='2'><b>".$locale['424']."</b></td>
</tr>
<tr>
<td width='1%' class='tbl1' style='white-space:nowrap'><b>".$locale['u023']."</b></td>
<td class='tbl1'>".($data['user_aka'] ? $data['user_imie'] : $locale['u048'])."</td></tr>
<tr>
<td width='1%' class='tbl1' style='white-space:nowrap'><b>".$locale['u024']."</b></td>
<td class='tbl1'>".($data['user_nick2'] ? $data['user_nick2'] : $locale['u048'])."</td></tr>
<tr>
<td width='1%' class='tbl1' style='white-space:nowrap'><b>".$locale['u025']."</b></td>
<td class='tbl1'>".($data['user_aka'] ? $data['user_aka'] : $locale['u048'])."</td></tr>
<tr>
<td width='1%' class='tbl1' style='white-space:nowrap'><b>".$locale['u026']."</b></td>
<td class='tbl1'>".($data['user_rasa'] ? $data['user_rasa'] : $locale['u048'])."</td></tr>
<tr>
<td width='1%' class='tbl1' style='white-space:nowrap'><b>".$locale['u027']."</b></td>
<td class='tbl1'>".($data['user_mapa'] ? $data['user_mapa'] : $locale['u048'])."</td></tr>
<tr>
<td width='1%' class='tbl1' style='white-space:nowrap'><b>".$locale['u028']."</b></td>
<td class='tbl1'>".($data['user_mu'] ? $data['user_mu'] : $locale['u048'])."</td></tr>
<tr>
<td width='1%' class='tbl1' style='white-space:nowrap'><b>".$locale['u029']."</b></td>
<td class='tbl1'>".($data['user_clock'] ? $data['user_clock'] : $locale['u048'])."</td></tr>
</table>\n";
echo "<p>";
edit_profile.php
<tr>
<td class='tbl'>".$locale['u023']."</td>
<td class='tbl'><input type='text' name='user_imie' value='".$userdata['user_imie']."' maxlength='255' class='textbox' style='width:200px;'></td>
</tr>
<tr>
<td class='tbl'>".$locale['u024']."</td>
<td class='tbl'><input type='text' name='user_nick2' value='".$userdata['user_nick2']."' maxlength='255' class='textbox' style='width:200px;'></td>
</tr>
<tr>
<td class='tbl'>".$locale['u025']."</td>
<td class='tbl'><input type='text' name='user_aka' value='".$userdata['user_aka']."' maxlength='255' class='textbox' style='width:200px;'></td>
</tr>
<tr>
<td class='tbl'>".$locale['u026']."</td>
<td class='tbl'><input type='text' name='user_rasa' value='".$userdata['user_rasa']."' maxlength='255' class='textbox' style='width:200px;'></td>
</tr>
<tr>
<td class='tbl'>".$locale['u027']."</td>
<td class='tbl'><input type='text' name='user_mapa' value='".$userdata['user_mapa']."' maxlength='255' class='textbox' style='width:200px;'></td>
</tr>
<tr>
<td class='tbl'>".$locale['u028']."</td>
<td class='tbl'><input type='text' name='user_mu' value='".$userdata['user_mu']."' maxlength='255' class='textbox' style='width:200px;'></td>
</tr>
<tr>
<td class='tbl'>".$locale['u029']."</td>
<td class='tbl'><input type='text' name='user_clock' value='".$userdata['user_clock']."' maxlength='255' class='textbox' style='width:200px;'></td>
</tr>
.../locale/Polish/members-profile.php
$locale['424'] = "Informacje Klanowe ";
.../locale/Polish/user_fields.php
$locale['u023'] = "Imie i Nazwisko : ";
$locale['u024'] = "Nick Klanowy : ";
$locale['u025'] = "Full Aka : ";
$locale['u026'] = "Rasa : ";
$locale['u027'] = "Mapa : ";
$locale['u028'] = "MU : ";
$locale['u029'] = "Time In Clan : ";
.../includes/update_profile_include.php
$user_imie = isset($_POST['user_imie']) ? stripinput(trim($_POST['user_imie'])) : "";
$user_nick2 = isset($_POST['user_nick2']) ? stripinput(trim($_POST['user_nick2'])) : "";
$user_aka = isset($_POST['user_aka']) ? stripinput(trim($_POST['user_aka'])) : "";
$user_rasa = isset($_POST['user_rasa']) ? stripinput(trim($_POST['user_rasa'])) : "";
$user_mapa = isset($_POST['user_mapa']) ? stripinput(trim($_POST['user_mapa'])) : "";
$user_mu = isset($_POST['user_mu']) ? stripinput(trim($_POST['user_mu'])) : "";
$user_clock = isset($_POST['user_clock']) ? stripinput(trim($_POST['user_clock'])) : "";
.../includes/update_profile_include.php
if ($user_newpassword != "") { $newpass = " user_password=md5('$user_newpassword'), "; } else { $newpass = " "; }
$result = dbquery("UPDATE ".$db_prefix."users SET user_name='$username',".$newpass."user_email='".$_POST['user_email']."', user_hide_email='$user_hide_email', user_location='$user_location', user_imie='$user_imie', user_nick2='$user_nick2', user_aka='$user_aka', user_rasa='$user_rasa', user_mapa='$user_mapa', user_mu='$user_mu', user_clock='$user_clock', user_birthdate='$user_birthdate', user_aim='$user_aim', user_icq='$user_icq', user_msn='$user_msn', user_yahoo='$user_yahoo', user_web='$user_web', user_theme='$user_theme', user_offset='$user_offset', ".$set_avatar."user_sig='$user_sig' WHERE user_id='".$userdata['user_id']."'");
.../administration/edit_profile.php
<tr>
<td class='tbl'>".$locale['u023']."</td>
<td class='tbl'><input type='text' name='user_imie' value='".$userdata['user_imie']."' maxlength='255' class='textbox' style='width:200px;'></td>
</tr>
<tr>
<td class='tbl'>".$locale['u024']."</td>
<td class='tbl'><input type='text' name='user_nick2' value='".$userdata['user_nick2']."' maxlength='255' class='textbox' style='width:200px;'></td>
</tr>
<tr>
<td class='tbl'>".$locale['u025']."</td>
<td class='tbl'><input type='text' name='user_aka' value='".$userdata['user_aka']."' maxlength='255' class='textbox' style='width:200px;'></td>
</tr>
<tr>
<td class='tbl'>".$locale['u026']."</td>
<td class='tbl'><input type='text' name='user_rasa' value='".$userdata['user_rasa']."' maxlength='255' class='textbox' style='width:200px;'></td>
</tr>
<tr>
<td class='tbl'>".$locale['u027']."</td>
<td class='tbl'><input type='text' name='user_mapa' value='".$userdata['user_mapa']."' maxlength='255' class='textbox' style='width:200px;'></td>
</tr>
<tr>
<td class='tbl'>".$locale['u028']."</td>
<td class='tbl'><input type='text' name='user_mu' value='".$userdata['user_mu']."' maxlength='255' class='textbox' style='width:200px;'></td>
</tr>
<tr>
<td class='tbl'>".$locale['u029']."</td>
<td class='tbl'><input type='text' name='user_clock' value='".$userdata['user_clock']."' maxlength='255' class='textbox' style='width:200px;'></td>
</tr>
.../administration/members.php
<td width='1%' class='tbl1' style='white-space:nowrap'><b>".$locale['u023']."</b></td>
<td class='tbl1'>".($data['user_imie'] ? $data['user_imie'] : $locale['u048'])."</td>
</tr>
<td width='1%' class='tbl1' style='white-space:nowrap'><b>".$locale['u024']."</b></td>
<td class='tbl1'>".($data['user_nick2'] ? $data['user_nick2'] : $locale['u048'])."</td>
</tr>
<td width='1%' class='tbl1' style='white-space:nowrap'><b>".$locale['u025']."</b></td>
<td class='tbl1'>".($data['user_aka'] ? $data['user_aka'] : $locale['u048'])."</td>
</tr>
<td width='1%' class='tbl1' style='white-space:nowrap'><b>".$locale['u026']."</b></td>
<td class='tbl1'>".($data['user_rasa'] ? $data['user_rasa'] : $locale['u048'])."</td>
</tr>
<td width='1%' class='tbl1' style='white-space:nowrap'><b>".$locale['u027']."</b></td>
<td class='tbl1'>".($data['user_mapa'] ? $data['user_mapa'] : $locale['u048'])."</td>
</tr>
<td width='1%' class='tbl1' style='white-space:nowrap'><b>".$locale['u028']."</b></td>
<td class='tbl1'>".($data['user_mu'] ? $data['user_mu'] : $locale['u048'])."</td>
</tr>
<td width='1%' class='tbl1' style='white-space:nowrap'><b>".$locale['u029']."</b></td>
<td class='tbl1'>".($data['user_clock'] ? $data['user_clock'] : $locale['u048'])."</td>
</tr>
.../administration/updateuser.php
$user_imie = isset($_POST['user_imie']) ? stripinput(trim($_POST['user_imie'])) : "";
$user_nick2 = isset($_POST['user_nick2']) ? stripinput(trim($_POST['user_nick2'])) : "";
$user_aka = isset($_POST['user_aka']) ? stripinput(trim($_POST['user_aka'])) : "";
$user_rasa = isset($_POST['user_rasa']) ? stripinput(trim($_POST['user_rasa'])) : "";
$user_mapa = isset($_POST['user_mapa']) ? stripinput(trim($_POST['user_mapa'])) : "";
$user_mu = isset($_POST['user_mu']) ? stripinput(trim($_POST['user_mu'])) : "";
$user_clock = isset($_POST['user_clock']) ? stripinput(trim($_POST['user_clock'])) : "";
.../administration/updateuser.php
if ($user_newpassword != "") { $newpass = " user_password=md5('$user_newpassword'), "; } else { $newpass = " "; }
$result = dbquery("UPDATE ".$db_prefix."users SET user_name='$user_name',".$newpass."user_email='".$_POST['user_email']."', user_hide_email='$user_hide_email', user_location='$user_location', user_imie='$user_imie', user_nick2='$user_nick2', user_aka='$user_aka', user_rasa='$user_rasa', user_mapa='$user_mapa', user_mu='$user_mu', user_clock='$user_clock', user_birthdate='$user_birthdate', user_icq='$user_icq', user_msn='$user_msn', user_yahoo='$user_yahoo', user_web='$user_web', user_theme='$user_theme', user_offset='$user_offset', ".$set_avatar."user_sig='$user_sig' WHERE user_id='$user_id'");
Prosze o ocene
Jesli cos jasno nie przedstawilem to nie moja winna jestem mlody w te sprawy
Edytowane przez Pieka dnia 30.05.2010 21:17:15
Byłem Zobaczyłem Przeżyłem
|