Zobacz temat
poprawilem moda extreme_warstat_panel :)
|
|
MeTeo |
Dodany dnia 04.03.2006 17:15:24
|
Bywalec Postów: 880 Pomógł: 23 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 14.12.2005 19:38 |
witam. bylo kilka prosb w zwiazku z poprawieniem moda bo gdy sie na stronie klikalo w pokaz wszystkie wyswietlaly sie tylko ostatnie 10 i na dole szukaj. lec zgdy ktos zagral wiecej niz 10 nie pokazywaly mu sie na dole kolejne storny. poparwilem ten blad i zamieszczam poprawiona wersje w tym poscie mam prosbe do adminow zeby ta poprawiona wersje podmienili z ta co jest w labolatorium zmienilem tylko w panelu warstat_panel.php ostatnie 5 linijek pozdrawiam
MeTeo dodał/a następującą plik:
|
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 11:56:27
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
as |
Dodany dnia 04.03.2006 17:40:02
|
Zaawansowany Postów: 1509 Data rejestracji: 25.01.2005 21:55 |
Dziękuję Ci ~Blu3 w imieniu klanu McKleyn'ów noszących spódnice w paski wzdłużne i rajtuzy z podwiązkami. Pomoże to nam bardzo w walce z klanem McDonald'ów, którzy są na tyle śmieszni i niepoważni, iż noszą spódnice w paski poprzeczne i rajtuzy na zaczepy al'a rzep...
as
|
|
|
SebaZ |
Dodany dnia 04.03.2006 18:17:02
|
Zaawansowany Postów: 1598 Pomógł: 2 Data rejestracji: 10.11.2004 22:39 |
dobrze ze dodałeś te strony, ale nie wiesz kompletnie co to mod, co to panel a co to infusion(wtyczka) ale to już inna bajka
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.
|
|
|
MeTeo |
Dodany dnia 04.03.2006 18:55:04
|
Bywalec Postów: 880 Pomógł: 23 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 14.12.2005 19:38 |
@as no coz... jak uzytkownik pomogl innym a ty jeszcze w dziwny sposob go wysmiewasz to ja dziekuje... @SebaZ rozrozniam tak jakby hehe nie wazne ale kto chce wiedziec wie o co chodzi bo jak to by brzmialo "Poprawilem Infusiona Extreme..." ja myslalem ze tu ktos podzaiekuje a tu jeszcze wysmianie a wezcie sie schowajcie z tym... sie nie dziwie dlaczego tak malo osob uzywa (na skali internetu) php-fusiona bo maja jakis honor i chociarz jest dobry nie biora go bo admini go wysmiali!! byloby z pewnoscia wiecej chetnych ktorzy by pomagali ale gdy cos dobrze zrobia i uslysza taki komentarz jaki dal @as to im sie niczego juz nie chce... P.S @as wiem ze ty masz jakies uprzedzenie do mnie... ale oczywiscie ty mozesz... bo ja zadaje pytanie a ty piszesz ale zamiast odpowiedz to wysmiewasz!! no ja dziekuje... |
|
Przejdź do forum: |