Zobacz temat
przemienne panele
|
|
czarkowsky |
Dodany dnia 03.03.2006 17:35:26
|
Początkujący Postów: 110 Ostrzeżeń: 3 Data rejestracji: 24.02.2006 11:26 |
...jestem sobie przedszkolaczek, nie grymaszę i nie płaczę, na bębenku sobie gram i pytanko mam: chciałbym, aby w miejscu panela nawigacyjnego(mam na myśli ten pierwszy pionowy po lewej str.) otwierały się różne panele w zależności od strony na jakiej się znajdujemy. przykład: jesteśmy na stronie dotyczącej tematu A, więc w miejscu panela nawigacyjnego pojawia nam się panel A z linkami do wszystkiego co tego tematu dotyczy(a pozostałe panele pozostają niezmienione). gdy przechodzimy na strony z tematem B w miejscu panela A pojawia sie nam panel B z linkami, itd jednym słowem: chciałbym do poszczególnych kategorii przypisać różne panele pojawiające się naprzemiennie w miejscu panela nawigacyjnego. czy to możliwe? pozdrawiam wszystkich!!! będę też wdzięczny jeśli ktoś odniesie się jeszcze do mojego tematu z przedszkola pt: objasnienie funkcji. |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 01:39:49
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
jantom |
Dodany dnia 03.03.2006 20:01:49
|
Weteran Postów: 3460 Pomógł: 123 Data rejestracji: 31.03.2005 20:10 |
Jest to możliwe. Jednak rozwiązanie tego problemu już nie należy do Przedszkola, lecz do Modyfikacji skryptów... To całkiem ambitny problem jak na przedszkolaka... |
|
|
czarkowsky |
Dodany dnia 03.03.2006 21:22:09
|
Początkujący Postów: 110 Ostrzeżeń: 3 Data rejestracji: 24.02.2006 11:26 |
no cóż, wolę zawyżać poziom w przedszkolu, niż obniżać w poważnie zaawansowanym dziale :-). czy powinienem zadać jeszcze raz to pytanie w Modyfikacji skryptów, czy też jeszcze raz lepiej poszukać? (choć pewnie As jest przekonany, że jako śmierdzący leń nie szukałem pozdrawiam! tak na marginesie: gdyby nie As, już nie raz zamiast przeszukać forum pytałbym o rzeczy wielokrotnie tutaj wałkowane |
|
Przejdź do forum: |