ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 20

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Błędy i korekty
 Drukuj temat
Licznik postów
CMSman
Mam problem z licznikiem postów... otóż gdy pisze kolejnego posta, a potem go usuwam w profilu cały czas wyświetla tą samą liczbę postów, nawet po usunięciu posta. Jak lub co zrobić, aby zmienić wartość liczby napisanych postów... albo co zrobić aby prawidłowo liczył liczbę postów... or jak wyczyścić liczbę postów. Gdzie i jak to mam zrobić... jaka jest lokalizacja pliku *.php który zawiera takie informacje ?

Wścibski Gość
Dodany dnia 24.11.2024 23:39:56
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
as
Może knefel F5 na klawiaturze przywróci prawidłowość wyświetlanych danych ???
as

CMSman
Nie... to nie to...

CMSman
Jestem zmuszony do napisania kolejnego postu pod poprzednim ponieważ (popzedni chyba zostal pominięty) nie widze tu chyba osoby kompetentnej, która mi pomoże.

Więc jeszcze raz... czy ktoś zna lokalizacje pliki *.php który zbiera informacje o napisanych postach? Czy ktoś zna odpowiedź?

Arti79
Liczba postów napisana przez danego usera nie jest przechowywana w pliki .php tylko w bazie mysql, więc żeby zmienić lub wyczyścić ilość postów dla danego usera musisz zrobić update na tabeli fusion_users dla pola user_posts, niestety jak na razie fusion nie ma takiej funkcjonalności, żeby po usunięciu posta zrobić update dla pola user_posts Frown

www.akacje8.pl
sleepwalker
Kurcze... Zainstalowałem sobie Inf - System Rang na Forum. Jak wiadomo ranga zależy od ilości postów... Toteż użytkownicy zaczęli bawić się w nabijanie postów Sad W porządku, ja je usuwam, ale ranga i liczba postów pozostaje niezmienna. Czy to jest wina tego, o czym mówicie?? I czy jest jakaś możliwość naprawy tego? Bo jeśli nie to licznik postów a co za tym idzie System Rang jest bez sensu bo nie wskazuje prawidłowej ilości postów...

Co o tym myślicie? Sad

http://almostunrealphotoblog.blogspot.com/
CMSman
Temat stary, wracam do niego po pół roku, a problem nie znikł... jest na to jakiś mod? albo coś?

as
Zaczynasz być gorszy niż drożdże... pączkujesz tematy jak i one, a nie szukasz rozwiązań na naszym Forum. Zdaje się, że bez tygodniowego BANA nie uspokoisz się. To już enty Twój temat założony dla byle bzdury... opanuj się albo będziesz opanowany przez nas
as

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl