Nasza strona używa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Więcej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Aby strona działała poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Mam dwie stron w FUSIONIE (jedną na 4.1 drugą na 5) w jednym i drugim przypadku mogę się zalogować jako administrator i dokonywać zmian. Jednak są problemy z wylogowaniem. Konta mam na NETLOOK i tam jest folder z zapisywanymi błędami. Znalazłem tam wpisy:
[Fri Dec 31 06:12:27 2004] [error] PHP Fatal error: Call to undefined function: render_header() in /home/drobnin/public_html/subheader.php on line 29
[Fri Dec 31 06:12:27 2004] [error] PHP Warning: main(): Failed opening 'FUSION_THEMEtheme.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php' in /home/drobnin/public_html/subheader.php on line 12
[Fri Dec 31 06:12:27 2004] [error] PHP Warning: main(FUSION_THEMEtheme.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/drobnin/public_html/subheader.php on line 12
[Fri Dec 31 06:12:27 2004] [error] PHP Warning: main(FUSION_THEMEtheme.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/drobnin/public_html/subheader.php on line 12
O co w tym przypadku może chodzić?
Zna ktoś odpowiedź?
Z góry dziękuję i życzę mniej problemów w NOWYM ROKU.