ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 22

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
współpraca z qmpel.epunkt.biz
Ravczy
Poszukuję osób, które będą odpowiedzialne za pomoc przy instalacji PHP-FUSION na serwerze Qmpel nowo zarejestrowanym uzytkownikom (NON-PROFIT).

Oboba taka będzie odpowiedzialna za dział HELP DESK, dlatego też wymagane jest by była obeznana w PHP FUSION.

Mile widziana jest również znajomość phpBB oraz innych CMSów.

Chętnych proszę o maila na w celu uzgodnienia warunków współpracy.

Wścibski Gość
Dodany dnia 24.11.2024 23:31:39
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
crasch
Tzw. pomaganie na forum qmpla w dziale Fusiona?

pozdro
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

wlodi
A minimalny wiek?? Jezeli wynosi 15 lat to zgłaszam się Cool

http://telegram.revo.la
Ravczy
Miedzy innymi forum oraz pomoc on-line przez GG, dodawanie odpowiedzi do FAQ o fusion, artykułu. W grę wchodzi możliwość poszerzenia współpracy.

wlodi
To ja był bym pisany na to. Forum phpBB umiem zainstalować i inne CMS'y też instalowałem Wink

Ravczy
Ok, wlodi - odezwij sie do mnie na gadulcu. Jak sa jeszcze jacys chetni to rowniez zapraszam.

GG : 8701283

wlodi
Zostałem przyjęty Smile Od dziś jestem konsultantem w sprawach FUSIONA Grin Oczywiscie zapraszamy innych Cool
Edytowane przez wlodi dnia 25.02.2006 00:28:01

Ravczy
Moze jeszcze ktos by chciał pomagać przy prowadzeniu serwisu Qmpel?

Zapraszam!

Pawson91
no to fajnie a o czym to wszystko bedzie ten saly serwis ?
www.insidepc.info - wszystko dla Twojego komputera i Ciebie.
www.forum.insidep... - forum dyskusyjne portalu inisdePC.info

www.insidepc.info
crasch
@Pawson91 - czy ty nigdy nie czytasz tematu do którego odpisujesz? :\ Człowieku przeciesz wszystko jest napisane! A jeżeli chcesz obejrzeć serwis na którym miał byś być modem to kliknij w taki znaczek pod profilem ~ravczego, na którym jest napisane www a potem na button qumpla i eurko jesteś! Wiem że trudna to sprawa znaleść to zapodam ci gotowca, tylko kliknij:

php-fusion.pl/themes/Bluescape/forum/web.gif

pozdro
Edytowane przez crasch dnia 25.02.2006 12:05:59
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

Pawson91
tobrze ze Ty czytasz i wiesz pozdro i dzieki za IKONKE bo bym nie znalazl adresu Wink

www.insidepc.info
SebaZ
Pawson91 napisał/a:
tobrze ze Ty czytasz i wiesz pozdro i dzieki za IKONKE bo bym nie znalazl adresu Wink

LoL, sam się pogrążasz - po co Ci ta opcja moda jak z niej nie korzystasz, a jeszcze jaki przykład dajesz początkującym.. :/:/
żenada
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

Pawson91
no lekka zenada jest a tak wogole to kazdy ma wpadki moze Wy nie ciekawe jak byliscie pierwszy raz na forum ? no coz rozne bywa za wszelkie wpadki przepraszam i mam nadzieje ze sie nie powtorza
Edytowane przez Pawson91 dnia 25.02.2006 14:36:20

www.insidepc.info
wlodi
@crasch i @pawson91 - nie wydaje sie wam ze zeszliscie troche z tematu. Załatwiajcie takie sprawy na GG lub przez PW Smile

Pieka
wlodi napisał/a:
Zostałem przyjęty Smile Od dziś jestem konsultantem w sprawach FUSIONA Grin Oczywiscie zapraszamy innych Cool

Hmm... Tak sie zastanawiam..
Skoro nasi moderatorzy nie beda mieli czasu na support, to chyba czas poszukac nowych?!
Bo szczerze watpie, by mozna bylo pogodzic moderowanie kilku wiekszych serwisow.
Sadze tak po sobie, wiec oczywiscie moge sie mylic Wink
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
wlodi
Pieka napisał/a:
wlodi napisał/a:

Hmm... Tak sie zastanawiam..
Skoro nasi moderatorzy nie beda mieli czasu na support, to chyba czas poszukac nowych?!
Bo szczerze watpie, by mozna bylo pogodzic moderowanie kilku wiekszych serwisow.
Sadze tak po sobie, wiec oczywiscie moge sie mylic Wink

Mam nadzieje ze sie mylisz Wink Uda mi sie, do tej pory tez pomagałem na GG wiec to nie robi duzej roznicy Cool

Ravczy
Widze temat sie rozwiną Smile

Pawson91
ja to sie nie biore bo wiem ze czasu na to nie bedzie mam za duzo stron gdzie mam cos do roboty, a juz nie mowie o gg gdzie sie *** i chrzania glupoty na temat fusiona skoro maja moj gg z forum to czemu tu nie poszukaja dlatego ja sie nie biore za cos na co wiem ze czasu nie bedzie(nauka m.in) pozdro Wink

www.insidepc.info
Shaolin
Taa... Takie pomaganie na gg jest bardzo frustrujące Grin. Zwykle po 2-3 rozmowach z "PoCzOnTkUjOOnCyMi PrOgRaMiZtAmI" zaczyna mi siadać psychika Grin. Wlodi, zaopatrz się lepiej w kaftan bezpieczeństwa! Smile
working

wlodi
Shaolin napisał/a:
Taa... Takie pomaganie na gg jest bardzo frustrujące Grin. Zwykle po 2-3 rozmowach z "PoCzOnTkUjOOnCyMi PrOgRaMiZtAmI" zaczyna mi siadać psychika Grin. Wlodi, zaopatrz się lepiej w kaftan bezpieczeństwa! Smile

Nom, jak narazie nie jest tak zle. Ale gdzie takowy kaftan moge kupić bo sprawdzałem w Adidasie, Diversie i innych oryginalnych sklepach i nigdzie nie ma Grin

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl