Zobacz temat
nw.ct8.pl-Informator na każdy temat.
|
|
Zbigniew@ |
Dodany dnia 25.04.2021 10:46:57
|
Początkujący Postów: 135 Pomógł: 13 v9.03.80 Data rejestracji: 07.03.2021 11:36 |
Ponieważ przez ostatnie kilka lat nie miałem żadnej strony www ,postanowiłem sobie zainstalować ponownie CMS,PHP-Fusion . Moim zdaniem był to najlepszy system darmowy jaki powstał na świecie. Miał jednak jedną wade ,brak meta danych dla podstron . Meta dane dla jednego pliku strony startowej, dla pozostałych podstron przynosiły więcej szkody jak pożytku, gdyby ich nie było wcale .Podejście algorytmu gooogle , nie zmieniło się od 20 lat. Jeżeli opis strony ,jest nie zgodny ,z zawartością ,artykułu czy newsa ,jest to zawsze uważane jako próbę oszustwa .Wówczas takie strony nigdy nie przekroczą 5 strony w wyszukiwarce. Gdy wreszcie po 10 latach, udało się mi rozwiązać problem z tymi meta danymi,cos podkusiło mnie przeczytać forum google. Okazuje się iż CMS który nie generuje bezpośrednich linków może być uznany przez algorytm jako niebezpieczne strony. Dotyczy to szczególnie jeśli w linku znajdują się takie znaki jak ,?show_ann=2 lub coś w rodzaju spacji. Tak mogą wyglądać meta dane . Modyfikacja nie dokończona ponieważ nie widzę sensu. Do sprawdzenia meta dane na niektórych filmach ,oraz newsach Edytowane przez Zbigniew@ dnia 18.12.2022 12:07:55 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 15:36:18
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |