Zobacz temat
Panel użytkownika
|
|
hans |
Dodany dnia 23.06.2016 00:39:28
|
Przedszkolak Postów: 5 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 22.06.2016 23:43 |
Witam Panowie problem mam taki. Chciałbym żeby kolorki grup pozostały bez zmian a w publicznym profilu użytkownika nikt poza adminem nie widział do jakich grup należy dany user. Korzystam z tego skryptu i jestem bardzo zadowolony choć to jedno by się przydało i co za tym idzie jeszcze w jednym miejscu użytkownicy nie powinni po kliknięciu widzieć rang czyli w liście userów. Sam niestety jestem za cienki żeby sobie z tym poradzić... PHP-Fusion 7.02.07 [PL-EN] Jestem całkiem zielony stronkę "dostałem" po gościu który nie ma teraz czasu a ten drugi admin zna się tylko na androidzie. Wczytując się trochę w Wasze forum doszedłem do wniosku że mogło by też tak być żeby oprócz adminów nikt nie mógł otworzyć publicznego profilu. Niestety tego też sam nie potrafię zrobić jeśli macie czas pomóżcie. Jeszcze małe pytanie gdzie włącza się tą informację od moderatora o przesunięciu posta? Nie znalazłem na forum... Połączony z 01 lipiec 2016 10:34: Czyżby nikt z tych kumatych nie zaglądał już na to forum czy może laikom to szkoda czasu żeby odpisać... Jedynie moderatorzy w pełnej gotowości sortują tematy PW od moderatora:
Edytowane przez hans dnia 01.07.2016 10:34:36 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 17:58:16
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |