Zobacz temat
Podstrona/Forum dla konkretnych grup
|
|
Dum3l |
Dodany dnia 05.06.2016 23:59:05
|
Przedszkolak Postów: 3 Data rejestracji: 05.07.2013 19:01 |
Witam! Jestem w trakcie tworzenia strony i napotkałem się na problem. Mianowicie mam dodanych kilka wtyczek, które chciałbym aby były dostępne dla kilku grup. Mianowicie dając możliwość randze X dostęp grupa Y już go nie ma. Jest możliwość, aby ustawić dla większej liczby grup niż jedna? Ta sama sprawa ma się z forum. Chciałbym zrobić dla osób z rangą specjalną, która jednocześnie by się wliczała do zarządu, lecz nie jako Administrator. Czy jest takowa możliwość aby i w tym miejscu dostęp ustawić więcej niż jednej randze? |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 19:29:58
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
hans |
Dodany dnia 29.06.2016 11:16:30
|
Przedszkolak Postów: 5 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 22.06.2016 23:43 |
Nie jestem pewien czy o to Ci biega ale sprawdź sobie tę ścieżkę: Panel admina/Zarządzanie treścią/Forum jak zejdziesz na sam dół strony masz istniejące działy a do nich naciskając "edytuj" możesz ustawić praktycznie wszystko (pamiętaj o zejściu na sam dół po kliknięciu "forum" jest tylko widoczna góra ekranu) |
|
|
staszekskobel |
Dodany dnia 29.09.2016 10:32:29
|
Przedszkolak Postów: 5 Data rejestracji: 14.09.2016 09:54 |
Dum3l napisał(a): Chciałbym zrobić dla osób z rangą specjalną, która jednocześnie by się wliczała do zarządu, lecz nie jako Administrator. Ja tak zrobiłem, stworzyłem sobie range młodszy admin i tam nadałem uprawnienia w panelu administratora co ma się mu wyświetlać, np czarna lista (banowanie) i coś tam jeszcze nie pamiętam. On teraz wchodząc w panel admina ma tylko te rzeczy, które mu ustawiłem, a nie całą zawartość. |
|
Przejdź do forum: |