Zobacz temat
Ankieta na forum - sprawdzenie kto głosował
|
|
bleeq |
Dodany dnia 21.07.2015 20:28:39
|
Przedszkolak Postów: 3 Data rejestracji: 23.11.2014 01:33 |
Witam Jakiś czas temu stworzyłem ankietę na stronie korzystając z panelu admina. Po zakończonej ankiecie natomiast mogłem wejść w archiwum ankiet i sprawdzić kto oddał głosy i na jaką opcję. W ten sposób mogłem wyszukać jakieś dziwne nicki nowych użytkowników (multi-konta) i unieważnić te głosy przy podliczaniu. Wczoraj postanowiłem stworzyć ankiete na forum, czyli stworzyć nowy temat i załączyć tam ankietę. I tu się pojawia mój problem, gdyż w tej ankiecie nigdzie nie widzę opcji zakończenia ankiety i co ważniejsze sprawdzenia kto oddał w niej głosy. Tak więc moje pytanie - czy i jak można sprawdzić kto głosował w ankiecie utworzonej na forum. Pozdrawiam |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 17:35:44
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Lukeup |
Dodany dnia 02.08.2015 07:42:32
|
Początkujący Postów: 118 Pomógł: 14 v7.02.07 Data rejestracji: 23.06.2006 22:47 |
Dzień dobry, jest taka możliwość. W tabeli: są dane, jaki użytkownik głosował w danej ankiecie. Nie ma natomiast informacji, na którą opcję głosował. Aby to zrealizować, trzeba je dodatkowo zapisywać w bazie, przykładowo od razu przy głosowaniu pobrać POST: i powiązać go z użytkownikiem. Pozdrawiam, Freeze |
|
Przejdź do forum: |