Zobacz temat
Newsletters v5.00
|
|
bogdan |
Dodany dnia 12.02.2014 17:08:45
|
Ekspert Postów: 2451 Pomógł: 164 v7.02.07 Data rejestracji: 21.07.2009 12:55 |
Siema. Ktoś, gdzieś, kiedyś wspomniał o Newstletterze. Daję do propozycji, bo nie do końca hula. Tzn. działa jako wtyczka, ale wyskakuje błąd w dzienniku. Kombinowaliśmy z autorem chyba z pół roku temu w starszej wersji, ale błąd jest nadal. Jak na mój chłopski rozum jest spowodowane naszymi kochanymi znakami diakrytycznymi. Błąd pojawia się po wysłaniu newsletter (po angielsku) przy kodowaniu strony w ISO i chyba przy UTF, gdy treść zawiera ś, ć, ... Newsletter w tej wersji jest z opcją subskrypcji przez gości. Prośba do mądrych głów, żeby zerknęli na to. Nazwa dodatku: Newsletter Panel Infusion Wersja: v5.00 Kompatybilność PHP-Fusion: v7.01.xx i v7.02.xx Autor: WhisperWillow (chyba nie pomyliłem nazwy) Strona/wsparcie: http://www.whispe...m/news.php Licencja: GNU Affero GPL v3 Z opisem na razie nie będę się męczył, jak zacznie działać bez błędu, to po przeniesieniu dopiszę, ale screeny dorzucę. Wygląd: PA Panel subskrypcji dla Gości Panel subskrypcji dla Użytkowników Testowy newsletter Instalacja: Prześlij wszystkie pliki z katalogu do odpowiednich folderów na swoim serwerze. Przejdź na swojej stronie do PA -> Zarządzanie Stroną -> Wtyczki, wybierz z listy "News Letter Panel" i zainstaluj. Przejdź do PA -> Zarządzanie stroną -> Panele -> Dodaj panel, wybierz z listy "news_letter_panel", ustaw widoczność dla "Gość", zapisz i włącz. Dodałem polskie pliki językowe w obu kodowaniach. Jest też plik privacy_policy.php dodawany do głównego katalogu. Nie tłumaczyłem go, bo trzeba byłoby dać dwie paczki wtyczki w zależności od kodowania strony. Do zrobienia w przyszłości.
bogdan dodał/a następującą plik:
Nie szukaj Szczęścia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 23:54:53
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |