Zobacz temat
Lista użytkowników online jak na portalu społecznościowym
|
|
Coshju |
Dodany dnia 27.10.2013 15:44:33
|
Przedszkolak Postów: 1 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 11.10.2013 20:53 |
Witam! Poprzednio niejasno się chyba wyraziłem, bo nie uzyskałem żadnej odpowiedzi, więc sformułuję mój problem w inny sposób. Mianowicie do tej pory nie wiem, jakich narzędzi użyć w celu stworzenia czegoś na kształt prostego portalu społecznościowego, czyli: 1. Na pierwszej stronie lista grup społecznych (np. grubi, chudzi, ciemni, blond,....itd). 2. Po kliknięciu którejś z grup społecznych wyskakuje lista osób online należących do tej grupy (czyli tak jak na portalu społecznościowym, jakiś avatar, nazwa użytkownika, możliwość wysłania wiadomości prywatnej). Oczywiście nie chodzi mi o to jak wstawić skrypt i gdzie, tylko jaki ten skrypt, bo takowych pisać nie umiem, ale też nie mogłem nigdzie znaleźć, bo nawet nie wiem jak to nazwać fachowo, dlatego staram się opisać moją potrzebę najjaśniej jak tylko potrafię. Praktycznie mogłoby to działać jak chat, tylko, że bez okna dialogowego, sama lista użytkowników online, ewentualnie opcja zmiany 'chatroomu', czyli tutaj po prostu zmiana listy (z jednej grupy na inną). Użytkownicy sami by się ze sobą kontaktowali jedynie przez PW. PW od moderatora:
Edytowane przez Coshju dnia 01.11.2013 15:03:54 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 23:40:52
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |