Nasza strona używa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Więcej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Aby strona działała poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Ponieważ wklejenie do Fusiona phpbb2 mnie przerasta chciałbym się zapytać czy istnieje jakiś mod PimpMyForum czy coś takiego? Podczas długich bezowocnych poszukiwań mignęło mi gdzieś coś takiego jak PowerForum v6 ale nic konkretnego nie znalazłem. Chciałbym po prostu na swojej stronie bardziej zaawansowane forum, da się?
Możesz zacząć poszukiwania od Biblioteki Riklaunima - jest w Nawigacji/Strony Tematyczne. Swojego czasu opracował coś takiego, szczegółów nie pamiętam, bonie korzystałem z tego.
Tam jest tylko nie działający link do opisu integracji z IPB. Raz że czarna magia dla mnie, dwa że IPB jest płatne.. Jakieś inne pomysły?
A jest może gdzieś jakaś prosty łopatologiczny tutorial jak wstawić phpbb do fusiona?
z tego co próbowałem <iframe> jest dobre ale chyba zbyt prymitywne bo się nie rozciąga w height na tyle ile ma forum tylko jest zawsze stała wysokość ramki, chyba że ja nie umiem tego zrobić, no i to takie troszki mało nowoczesne rozwiązanie przy Include natomiast wszystko kompletnie się sypie..
Edytowane przez fazi187 dnia 12.02.2006 23:30:55