Zobacz temat
TOPGAME!: L-P-Ś i panel logowania w logu
|
|
Damiox |
Dodany dnia 15.07.2013 12:18:16
|
Przedszkolak Postów: 7 Ostrzeżeń: 2 v7.02.07 Data rejestracji: 11.07.2013 15:41 |
Witajcie! Obrabiam właśnie theme TOPGAME! . Niestety zatrzymałem się na etapie przeróbki paneli i loga. Mianowicie chcę zmienić układ paneli na L-P-Ś. Korzystałem z kilku kodów ale wszystko nie działa. O to mój wycinek z theme.php: Dodatkowo proszę obrobione zdjęcia z painta - o to mi chodzi: Strona obecna: Układ L-P-Ś - taki jaki chcę: Kolejną zmianą jest przeniesienie panelu logowania do loga. Kompletnie nie mam pojęcia jak to zrobić :( Proszę o w miarę szybką pomoc :) Moglibyście mi powiedzieć jeszcze, jak zmienić górną nawigację? Mam dwa theme od tego samego gościa (TOPGAME! i NFS) a w tym NFS jest fajna górna nawigacja. W theme.php kod jest ten sam. ------------------------------------------------- Proszę o nie podawanie linków do starszych tematów dotyczących moich problemów, bo to nie działa na moje theme. Mam zakupione theme a więc metody z tradycyjnych bezpłatnych skórek NIE DZIAŁAJĄ! PW od moderatora:
Edytowane przez Damiox dnia 15.07.2013 13:44:29 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 19:34:08
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |