Nasza strona używa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Więcej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Aby strona działała poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Ostatnio wpadłem na pomysł żeby napisać panel/wtyczkę krótkich odpowiedzi. Polegać ma na "szukajce", tzn wpisujemy nazwę rośliny/owocu (Polską, czeską lub łacińską) po czym klikamy enter(lub myszką szukaj) i ta wyświetla jedną z 4 odpowiedzi:
-Można podawać
-Nie wolno podawać
-Można podawać częsciowo
-Brak danych(jeśli roślina lub owoc nie znajduje się w bazie)
i obok odpowiedzi link "szczegóły"(a w przypadku "Brak danych" brak linku ) który przenosiłby do artykułu na temat zapytania.
Szukanie i wyświetlanie odpowiedzi miało być w formie panela. Dodawanie roślin i owoców odbywało by się poprzez panel administratora. Tam były by pola:
Niestety, nie poradziłem Sobie, a ostatnio straciłem dane poprzez awarię systemu(podwójnie boli, bo system wpadł przy zgrywaniu danych na zewnętrzny dysk). Udało się skopiować tylko to co w załączniku (czyli tyle co nic...). Czy ktoś mógłby mi pomóc przy tej wtyczce? Naprowadzić mnie jak ją dokończyć albo dokończyć?
<s>Dodaję to co udało się skopiować przed awarią i plik index.php(który zacząłem tworzyć od zera, ale w sumie nic w nim nie ma)</s>
Z góry dziękuję za zainteresowanie i jakąkolwiek pomoc. Przepraszam, jeśli zły dział i proszę o przeniesienie do odpowiedniego.
EDIT: Dodaje to co udało mi się wymodzić samemu, na chwilę obecną wynik wyświetla na podstronie(w zamyśle chcę, aby to było w panelu pod oknem wyszukiwarki). Brak jeszcze możliwości dodania czegokolwiek przez panel admina. Dodaje aktualniejszy plik w załączniku.