Zobacz temat
Kalendarz - potwierdzenia
|
|
kobrapl |
Dodany dnia 11.02.2006 21:50:34
|
Przedszkolak Postów: 63 Ostrzeżeń: 2 v7.01.05 Data rejestracji: 06.12.2005 21:59 |
Poszukuje moda - wtyczki v6.00.304 kalendarza któryt robi nastepujące rzeczy: - zapis zdarzeń - podgląd to co jest (tak ja uzywany calendar_events_panel i calendar_panel) czyli rozszerzyć funkcję calendar_events ododatkowo : mozliwośc ustawienie przy wpisywaniu zdarzenia czy ma być potwierdzane. Dany uzytkownik powierdza czy np. może byc czy nie wie, czy też nie bedzie napewno. Przy ogladaniu zdarzenia widac kto bedzie a kto nie 2. Panel który pokazuje co się bedzie działo - nadchodzace wydarzenia - przykład http://www.fad.qx... to co jest u góry po prawej. Czy w kalendarzeu mozna zmienic kolor czcionki na np. czerwony lub niebieski żeby było widać wydarzenia bo obecnie (mam calendar_events_panel) jest w kolorze jasno bezowym a tło kalendarza w bardzo zblizonym i nic nie widać) Znalazłem temat o zmianie koloru w kalendarzu ale ten co mam w żednym pliku nie znalazłem podanych tam fragmentów kodu . zielony jak szczypiorek na wiosne
|
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 18:24:02
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |