Zobacz temat
[Zlecenie] Instalacja Prolink
|
|
Konto ukryte |
Dodany dnia 11.05.2013 11:50:56
|
Bywalec Postów: 522 Pomógł: 6 Ostrzeżeń: 4 Data rejestracji: 17.02.2007 02:25 ZBANOWANY: Dożywotnio |
Witajcie, zlecę instalację Prolink na stronie atworek.pl Standardowa instalacja nie działa, kontakt z wydawcą także nie ma rezultatów. Zlecę instalację: W celu instalacji wykonaj: Uwaga! (przed instalacją wyłącz pamięć CACHE) 1. Pobierz archiwum z plikami instalacyjnymi. 2. Rozpakuj archiwum i umieść pliki w katalogu głównym serwisu. 3. Załącz plik prolink.php w skrypcie/skryptach strony. Kod php który należy umieścić w skryptach strony (w bootstrapie lub wszystkich plikach php). <?php include_once('prolink.php'); ?> 4. W miejscu gdzie mają być wstawione linki należy umieścić kod php: prolink_getLinks(); Kod php, emitujący linki należy umieścić w stałym elemencie wszystkich podstron. Na przykład pod menu, ponieważ w ProLink obowiązuje zakaz wyświetlania linków w stopkach. <?php prolink_getLinks(); ?> 5. Nadaj odpowiednie uprawnienia do odczytu i zapisu dla pliku prolink_IDENTYFIKATOR.txt (np.: chmod 666 prolink_IDENTYFIKATOR.txt). Prawa dostępu są zależne od dostawcy hostingowego oraz od konfiguracji serwera (należy wypróbować: 755,777,666,644). Przy każdorazowej zmianie uprawnień odczekaj chwilę, następnie sprawdź instalację ponownie 6. Jeśli otrzymujesz błędy instalacji najprawdopodobniej posiadasz włączoną pamięć CACHE lub zostały nadane nieprawidłowe prawa dostępu. Próbowałem wszystkiego i nie działa, a co dobre na stronie forumkredytowe.org działa: Dodałem do panelu kod: I zmodyfikowałem w pliku prolink.php z oryginalnej: Na taką: I działa jak trzeba, a tu zrobiłem tak samo i po kliknięciu na stronie instalacja linku testowego pojawia się komunikat: Wystąpiły błędy w osadzaniu linka testowego. Sprawdź poprawność osadzenia kodu na swojej stronie. W przypadku problemów skontaktuj się z nami na . Proszę o info na PW osoby zainteresowane z propozycją cenową. Pozdrawiam |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 19:20:45
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |