Nasza strona używa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Więcej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Aby strona działała poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
1.Po nacisnieciu w galerii przycisku ("poprzednie","nastepne) scrollbar strony ustawiony jest na samej górze - trzeba go przesuwać aby zobaczyć całe zdjęcie. Przy oglądaniu kilkudziesięciu fotek jest to uciążłiwe. Czy da się jakoś ustawić domyślne położenie pionowego paska przewijania strony aby po naciśnieciu przycisków przewijania otwarte zdjęcie było widoczne w całości? - suwak pionowy odpowiednio ustawiony.
2 "Przewijanie" zdjęć w tej galerii nie przebiega u mnie prawidłowo - pomijane są niektóre zdjęcia (zawsze te same) Wydaje mi się że skrypt przewijania wykorzystuje numery ID zdjęcia. Te numery nie są usuwane z bazy danych nawet po usunięciu jakiegoś zdjecia z panelu admina. Jeśli wywali się wszystkie foty z galerii a potem doda się jakąkolwiek to nie zostanie jej przypisane ID = 1 tylko o jeden większe od największego ID zdjęcia poprzednio usuniętego.... po usunięciu wszystkich fotek da się jakoś w bazie danych wyzerować numery ID ??
farmazonów tu nawypisywałem krótko - da sie coś zrobić z tym pomijaniem zdjęć?