Zobacz temat
Różne tła poszczególnych tytułów działów forum
|
|
maciekSnk |
Dodany dnia 08.09.2012 01:16:27
|
Przedszkolak Postów: 2 v7.01.04 Data rejestracji: 17.01.2011 20:39 |
Witam! Dopiero raczkuję w php i nie wiem czy mój pomysł jest w ogóle wykonalny. Otóż chciałbym, aby poszczególne tytuły działów na forum miały tło. Chodzi o wyróżnienie działów dostępnych dla administratorów poszczególnych szczebli. Póki co dodałem w styles.css mojego theme nowe class "forum-admin" oraz "forum-rcon" i nie wiem co dalej. Korzystam ze skórki iTheme2 i fusionboard4. W załączeniu pokazuję o co mi chodzi. Z góry przepraszam jeśli zrobiłem coś źle, ale to mój pierwszy post. Pozdrawiam! PW od moderatora:
maciekSnk dodał/a następującą grafikę:
|
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 05:36:20
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
rafnal |
Dodany dnia 10.09.2012 14:32:30
|
Początkujący Postów: 119 Pomógł: 2 Data rejestracji: 02.12.2007 22:08 |
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem Twoje zagadnienie... ale zadam kilka pytań aby się upewnić: 1. Wskazane działy są widoczne tylko dla administratorów czy dla wszystkich użytkowników? 2. Jeśli chcesz dodać kolorowe belki to z możliwością edycji kolorów poprzez panel administracyjny czy tylko na "sztywno" przez plik stylu css? 3. Jaka jest liczba działów/poziomów/szczebli do których chcesz dostosować inny kolor dla administratorów? Pozdrawiam It Is Risky Not To Take Risk.
If You Dont Take Risk, Risk Will Take You... |
|
|
maciekSnk |
Dodany dnia 10.09.2012 15:15:10
|
Przedszkolak Postów: 2 v7.01.04 Data rejestracji: 17.01.2011 20:39 |
1. Dokładnie, wskazane działy są widoczne dla Administratorów. Nie chodzi mi jednak tylko o tego typu działy, ale również takie dla poszczególnych grup Użytkowników np. Moderatorów - powiedzmy kolor pomarańczowy. 2. Wystarczy na sztywno w css, ale jakby ktoś zrobił taką wtyczkę z zarządzeniem w PA, to byłoby bardzo fajnie 3. Jak już powiedziałem w pkt. 1 nie chodzi mi tylko o tego typu działy, ale póki co chciałbym takie, jakie wyróżniłem na screenie. PS. Dziękuję za zainteresowanie tematem |
|
Przejdź do forum: |