ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 34

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Różne tła poszczególnych tytułów działów forum
maciekSnk
Witam! Dopiero raczkuję w php i nie wiem czy mój pomysł jest w ogóle wykonalny.
Otóż chciałbym, aby poszczególne tytuły działów na forum miały tło. Chodzi o wyróżnienie działów dostępnych dla administratorów poszczególnych szczebli. Póki co dodałem w styles.css mojego theme nowe class "forum-admin" oraz "forum-rcon" i nie wiem co dalej. Korzystam ze skórki iTheme2 i fusionboard4. W załączeniu pokazuję o co mi chodzi.

Z góry przepraszam jeśli zrobiłem coś źle, ale to mój pierwszy post. Pozdrawiam!

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie tematu - Pieka 08.09.2012 01:57
maciekSnk dodał/a następującą grafikę:
projekt.png

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 05:36:20
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
rafnal
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem Twoje zagadnienie... ale zadam kilka pytań aby się upewnić:

1. Wskazane działy są widoczne tylko dla administratorów czy dla wszystkich użytkowników?
2. Jeśli chcesz dodać kolorowe belki to z możliwością edycji kolorów poprzez panel administracyjny czy tylko na "sztywno" przez plik stylu css?
3. Jaka jest liczba działów/poziomów/szczebli do których chcesz dostosować inny kolor dla administratorów?

Pozdrawiam
It Is Risky Not To Take Risk.
If You Dont Take Risk,
Risk Will Take You...

maciekSnk
1. Dokładnie, wskazane działy są widoczne dla Administratorów. Nie chodzi mi jednak tylko o tego typu działy, ale również takie dla poszczególnych grup Użytkowników np. Moderatorów - powiedzmy kolor pomarańczowy.
2. Wystarczy na sztywno w css, ale jakby ktoś zrobił taką wtyczkę z zarządzeniem w PA, to byłoby bardzo fajnie Wink
3. Jak już powiedziałem w pkt. 1 nie chodzi mi tylko o tego typu działy, ale póki co chciałbym takie, jakie wyróżniłem na screenie.

PS. Dziękuję za zainteresowanie tematem Smile

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl