Zobacz temat
[Sprzedam] Wtyczkę do zamieszczania reklam w serwisie
|
|
RippeR37 |
Dodany dnia 29.08.2012 13:17:07
|
Przedszkolak Postów: 9 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 08.02.2010 17:30 |
Witam, Sprzedam wtyczkę, dzięki której można w łatwy sposób wstawiać reklamy innych osób, za które możemy otrzymywać pieniądze. Dzięki wtyczce możemy: - wstawić w dowolne miejsce serwisu jedną konkretną reklamę lub całą grupę reklam - wstawić kod reklamy (HTML/JS) lub wysłać na serwer reklamę w formie graficznej (baner/button/itp.) - aktywować lub dezaktywować konkretną reklamę - grupowanie reklam - ustawić czas do kiedy ma być ona wyświetlana - ustawić po ilu kliknięciach reklama w formie graficznej ma się nie pokazywać - reklama jako obrazek, która zmienia się po najechaniu na jego obszar - zliczanie kliknięć w baner - cały system jest jako wtyczka, tak więc będzie kompatybilny nawet po aktualizacji CMSu/jego ponownej czystej instalacji (o ile nie zmieni się system instalowania/ładowania wtyczek) - zarządzanie reklamami z poziomu panelu administratora w podmenu wtyczek (tak jak każda porządna wtyczka, link do niej znajduje się w zakładce "Wtyczki" w Panelu administratora) - Łatwo obsługa - kilkanaście klików i wszystko gotowe. Do dyspozycji właściciel dostaje dwie funkcje, dzięki którym możemy wyświetlić jedną konkretną reklamę lub całą grupę reklam. Do łatwego wprowadzania dat zintegrowany jest wygodny kalendarz z którego możemy wybrać konkretną datę. (jQuery UI Datepicker). Na życzenie mogę coś zmienić za dodatkową opłatą. Wtyczka sprzedawana jest bez możliwości odsprzedaży dalej komukolwiek, jako że prawa do jej sprzedaży posiadam tylko ja. Jeśli ktoś chce na tym zarobić - proszę o kontakt, na pewno możemy się dogadać. Wtyczkę mogę przystosować do pracy pod Extreme-Fusion. Wtyczkę mogę pomóc zainstalować, choć jest to proces niewiarygodni prosty. Kontakt: GG: 109_79_362 (bez '_' ) E-mail: ripper37[małpeczka]gmail[kropeczka]com |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 14:29:01
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Konto ukryte |
Dodany dnia 29.08.2012 13:46:03
|
Bywalec Postów: 522 Pomógł: 6 Ostrzeżeń: 4 Data rejestracji: 17.02.2007 02:25 ZBANOWANY: Dożywotnio |
Za ile? I czemu tak drogo? A tak poważnie, to ile ją sobie cenisz? |
|
|
RippeR37 |
Dodany dnia 29.08.2012 16:46:10
|
Przedszkolak Postów: 9 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 08.02.2010 17:30 |
Dobre! Info na PW/GG. |
|
Przejdź do forum: |