Zobacz temat
System zamawiania i administracji reklam
|
|
Konto ukryte |
Dodany dnia 03.08.2012 14:14:30
|
Bywalec Postów: 522 Pomógł: 6 Ostrzeżeń: 4 Data rejestracji: 17.02.2007 02:25 ZBANOWANY: Dożywotnio |
Witam serdecznie, jak w temacie, nie wiem czy jest już coś takiego, bo nic nie znalazłem, ale może jest taki panel gdzie Np z poziomu PA można by kontrolować i prowadzić reklamę na forum, w jednym miejscu zarządzać sposobem reklamy Np; wybrać czy miałaby być na forum czy na dole strony, czy też w bocznych panelach itp. Panel zliczałby ewentualne odwiedziny bądź ilość kliknięć. Np klient wchodzi w dział reklama zamawia 1000 wyświetleń albo 100 klików w jego reklamę, i gdzie ma się wyświetlać, a my z poziomu admina akceptujemy i ustawiamy start reklamy Np po 2 poście bądź na dole strony, wybieramy koniec, jako wymagany wybór klienta Np 100 wyświetleń, po czym reklama się zamyka i mamy raport potwierdzający dla klienta, że było tyle wyświetleń dnia takiego i takiego o tej godzinie i Np z takiego IP. i odwrotnie na zasadzie kliknięć. Domyślam się, że nie ma czegoś takiego albo jest to trudne w wykonaniu. Podpowiem, że coś podobnego kiedyś widziałem w forum phpBB3 Jeśli w złym dziale bądź coś źle przepraszam. PW od moderatora:
Edytowane przez khaman dnia 03.08.2012 15:36:48 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 07:41:59
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
khaman |
Dodany dnia 03.08.2012 15:40:58
|
Postów: 2507 Pomógł: 78 Data rejestracji: 26.06.2007 12:11 |
Nazwę poprawiłem. Coś słabo z szukaniem, np: System Reklam (ads_panel), choć nie wiem czy to ma coś takiego dokładnie o co chodzi. Jeszcze OpenX - system zarządzania reklamą, nie wiem czy można dostosować do PHP-Fusiona, jako wtyczkę.
Posty pomocne oznaczaj jako pomógł Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy
|
|
|
Konto ukryte |
Dodany dnia 07.08.2012 21:14:56
|
Bywalec Postów: 522 Pomógł: 6 Ostrzeżeń: 4 Data rejestracji: 17.02.2007 02:25 ZBANOWANY: Dożywotnio |
Tyle afery i pw od Ciebie, a żaden z tych tematów nie ma nic wspólnego z tym co opisałem, a jeśli nawet jest coś delikatnie podobnego np: System Reklam (ads_panel to on nie ma nic wspólnego z tym co opisałem, dlatego stworzyłem temat z zapytaniem czy ktoś coś wie więcej na ten temat. Pozdrawiam |
|
Przejdź do forum: |