ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 14

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
System zamawiania i administracji reklam
Konto ukryte
Witam serdecznie, jak w temacie, nie wiem czy jest już coś takiego, bo nic nie znalazłem, ale może jest taki panel gdzie Np z poziomu PA można by kontrolować i prowadzić reklamę na forum, w jednym miejscu zarządzać sposobem reklamy Np; wybrać czy miałaby być na forum czy na dole strony, czy też w bocznych panelach itp. Panel zliczałby ewentualne odwiedziny bądź ilość kliknięć.
Np klient wchodzi w dział reklama zamawia 1000 wyświetleń albo 100 klików w jego reklamę, i gdzie ma się wyświetlać, a my z poziomu admina akceptujemy i ustawiamy start reklamy Np po 2 poście bądź na dole strony, wybieramy koniec, jako wymagany wybór klienta Np 100 wyświetleń, po czym reklama się zamyka i mamy raport potwierdzający dla klienta, że było tyle wyświetleń dnia takiego i takiego o tej godzinie i Np z takiego IP.
i odwrotnie na zasadzie kliknięć.
Domyślam się, że nie ma czegoś takiego albo jest to trudne w wykonaniu.
Podpowiem, że coś podobnego kiedyś widziałem w forum phpBB3

Jeśli w złym dziale bądź coś źle przepraszam.

PW od moderatora:
  1. Zmiana nazwy tematu - khaman 03.08.2012 15:17

Edytowane przez khaman dnia 03.08.2012 15:36:48

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 07:41:59
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
khaman
Nazwę poprawiłem. Coś słabo z szukaniem, np: System Reklam (ads_panel), choć nie wiem czy to ma coś takiego dokładnie o co chodzi. Jeszcze OpenX - system zarządzania reklamą, nie wiem czy można dostosować do PHP-Fusiona, jako wtyczkę.
Posty pomocne oznaczaj jako pomógłhelp.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

Konto ukryte
Tyle afery i pw od Ciebie, a żaden z tych tematów nie ma nic wspólnego z tym co opisałem, a jeśli nawet jest coś delikatnie podobnego np:
System Reklam (ads_panel to on nie ma nic wspólnego z tym co opisałem, dlatego stworzyłem temat z zapytaniem czy ktoś coś wie więcej na ten temat.
Pozdrawiam

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl