Zobacz temat
galeria+phpf v5 problem linkow
|
|
tomp |
Dodany dnia 19.12.2004 23:23:28
|
Przedszkolak Postów: 2 Data rejestracji: 22.09.2004 16:20 |
po dolozeniu trzeciej galeri w 2 wczesniejszych php-f v5 pogubil linki do kolejnych zdjec - prowadza one albo do danej galerii (tak jak przy pierwszym lub ostatnim zdjeciu lub do przypadkowego zdjecia w danej galerii) - myslalem ze to sprawa ustawienia kolejnosci zdjec w panelu galerii ale niestety nie. Może ktos sie już z tym spotkał bo nie mam 100% pewnosci co do momentu w ktorym sie to stalo (i powodu) Pozdrawiam Forumowiczów |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 00:49:35
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
tomp |
Dodany dnia 19.12.2004 23:48:50
|
Przedszkolak Postów: 2 Data rejestracji: 22.09.2004 16:20 |
Na poczatek sam sobie odpowiem. 1. po mozolnym ustawianiu kolejnosci jednak sie udalo przywrocic linki w ramach danej galerii. Mam jednak pytanie o metodologie: dodajac zdjecia do galeri czy nalezy od razu ustalac kolejnosc wpisujac odpowiednia cyfre w poz. sortowanie czy nie? - tworzac galerie nie wpisywalem (def. 1) i bylo wszystko ok! 2. sposob sortowania (recznego po fakcie) jest "nieporozumieniem" albo jestem tepy! - wskazowka nalezy zaczynac od ostatnich pozycji! 3. jesli co do koniecznosci recznego ustawiania kolejnosci odpowiedz brzmi TAK - to ostatnie pytanie: czy istnieje modyfikacja do galerii usprawniajaca dodawanie zdjęć lub umozliwiajaca dodawanie hurtowe Pozdrawiam raz jeszcze. |
|
|
Shaolin |
Dodany dnia 20.12.2004 16:12:26
|
Bywalec Postów: 888 Data rejestracji: 23.10.2004 14:59 |
To pogubienie zdjęć to raczej błąd w PHP-Fusion... Jak sam napisałeś, instalowałeś upgrade, a są z nią same problemy... Nie wiadomo dlaczego na świeżej instalacji nie ma prawie żadnych kłopotów . Chyba musisz po prostu pododawać zdjęcia ręcznie. I jeśli znasz angielski, zgłoś błąd na www.php-fusion.co.uk - byćmoże jeszcze nie został wykryty i wyjdzie odpowiednia łata... |
|
Przejdź do forum: |