Zobacz temat
Panel Aktualności
|
|
QoTheGreat |
Dodany dnia 14.06.2012 22:32:20
|
Przedszkolak Postów: 35 Pomógł: 1 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 18.01.2008 22:35 |
Panel Aktualności Publikuje moją własną przeróbkę panelu centralnego ostatnich tematów. Panel po za ostatnimi tematami pokazuje: komentarze, pliki, obrazy, newsy i nowych userów. Panel można obejrzeć na unitedlegions.pl Niestety pliki w załączniku wymagają dopracowania (zmiana nazw, usunięcie zbędnego kodu,poprawki, etc) zgrałem je prosto ze strony i jestem pewien że na innej nie będzie działać. PW od moderatora:
QoTheGreat dodał/a następującą plik:
|
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 06:51:03
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
bogdan |
Dodany dnia 15.06.2012 06:03:29
|
Ekspert Postów: 2451 Pomógł: 164 v7.02.07 Data rejestracji: 21.07.2009 12:55 |
Cześć. Dobrze by było jakbyś dodaną paczkę panelu dopracował, żeby Użytkownicy mieli jak najmniej pracy z jego instalacją. Dodał screen i opis jaki panel przerabiałeś i czyjego był autorstwa. Trochę więcej o samym panelu, bo ja na przykład nie kumam, dlaczego jest w nim przeplatane - "temat ...", "temat...", "nowy Użytkownik..." "temat ...", "temat...", "komentarz...", "nowy Użytkownik...", "chyba news...", "nowy Użytkownik...". Jeśli to czemuś służy, to też opisz. Co z tym po rozpakowaniu zrobić (gdzie wrzucić), etc. Samą paczkę też możesz wzbogacić o plik ReadMe i najlepiej spakować w ".zip". Sumując, żeby było jak najmniej pracy przy instalacji, a w poście jak najwięcej informacji (człowiek nie czuje, jak mu się rymuje ). Będzie wszystkim łatwiej. Nie szukaj Szczęścia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. |
|
|
khaman |
Dodany dnia 15.06.2012 08:33:42
|
Postów: 2507 Pomógł: 78 Data rejestracji: 26.06.2007 12:11 |
jestem pewien że na innej nie będzie działać. W takim razie dział Propozycje jest tu jak najbardziej wskazany. We Wtyczkach dajemy gotowe i działające. Posty pomocne oznaczaj jako pomógł Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy
|
|
Przejdź do forum: |