Zobacz temat
[Zlecenie] Pomoc przy "ogarnieciu" strony radia
|
|
KoxQik |
Dodany dnia 29.02.2012 10:47:12
|
Przedszkolak Postów: 1 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 29.02.2012 10:39 Złamana licencja |
Witam, otóż zmagałem sie już jakiś czas z poprawieniem strony, napisze jakiej pomocy bym oczekiwal, chcialbym na stronie www.power-bass.pl umiescic : - Czat / ShoutBox - Panel radia - Wtyczke/widget z facebooka Opisze dokladnie teraz wszystko. Mamy szablony platne, wraz ze stopka, ale z tego co mi wiadomo, nie usuwajac stopki z szablonu nie naruszam w żaden sposób praw autorskich. Z reguły, szablony, które kupujemy pod radio, nie mają wbudowanego miejsca czy czegokolwiek pod panel radiowy ani shoutbox, a jednak są to ważne rzeczy. Tak wiec prosilbym o pomoc kogos, kto by umieścił nam gdzieś na tej stronie te 3 rzeczy w kodzie strony, samemu próbowałem ale doszedłem do wniosku, że to nie jest łatwa rzecz , moze Tylko dla mnie ... no ale nie jest i nie potrafie tego zrobic :/ Jezeli byl by ktos chetny pomoc, z gory dziekuje. Jezeli w gre wchodza pieniadze to prosze napisac, jednakze troche wrzucilem juz pieniedzy w To radio i ewentualnie mozemy sie dogadac. Kontakt : gg 736107 lub tutaj w temacie. PW od moderatora:
|
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 22:23:07
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |