Zobacz temat
jabber i wtyczka multikom
|
|
hombre |
Dodany dnia 02.02.2006 00:27:59
|
Przedszkolak Postów: 3 Data rejestracji: 01.02.2006 21:57 |
Witam Czy jest szansa na wtyczkę dodającą jabbera? Nie znalazłem informacji jak dodać go do komunikatorów w php-fusion, swoją drogą czy nie warto byłoby opracować wtykę, która pozwoliłaby adminowi zarządzać komunikatorami na stronie. W sumie jest ich sporo (komunikatorów), może pora zebrać to do kupy i napisać coś co pozwoli na obsługę ich wszystkich. Dobrze byłoby gdyby z panelu administratora można było: - dodać obsługę komunikatora - wybrać miejsca, w których ma sie pojawiać jego ikona (podpisy na forum, w niusach itp) - zdefiniować zdarzenie po jej kliknięciu (odpal domyślny progs, prześlij z bramki, inne) - włączyć/wyłączyć obsługę statusów i opisów (np. po najechaniu kursorem na ikonę wyświetlany jest opis) -inne funkjce ? Co wy na to? Pozdrawiam i czekam na opinie. |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 18:58:12
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Pieka |
Dodany dnia 02.02.2006 00:47:44
|
Postów: 19882 Pomógł: 767 v7.02.03 Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
hombre napisał/a: Witam Czy jest szansa na wtyczkę dodającą jabbera? Nie znalazłem informacji jak dodać go do komunikatorów w php-fusion, swoją drogą czy nie warto byłoby opracować wtykę, która pozwoliłaby adminowi zarządzać komunikatorami na stronie. W sumie jest ich sporo (komunikatorów), może pora zebrać to do kupy i napisać coś co pozwoli na obsługę ich wszystkich. Dobrze byłoby gdyby z panelu administratora można było: - dodać obsługę komunikatora - wybrać miejsca, w których ma sie pojawiać jego ikona (podpisy na forum, w niusach itp) - zdefiniować zdarzenie po jej kliknięciu (odpal domyślny progs, prześlij z bramki, inne) - włączyć/wyłączyć obsługę statusów i opisów (np. po najechaniu kursorem na ikonę wyświetlany jest opis) -inne funkjce ? Co wy na to? Pozdrawiam i czekam na opinie. Osobiscie jestem za i czekam na wynik Twojej pracy Jestem jaki jestem
|
|
|
hombre |
Dodany dnia 02.02.2006 01:04:58
|
Przedszkolak Postów: 3 Data rejestracji: 01.02.2006 21:57 |
Obawiam się, że jestem na taką wtyke za cienki.. Pozatym liczyłem, że taka wtyczka to będzie wynik współpracy wiekszego grona a nie jednoosobowa batalia.. =( |
|
Przejdź do forum: |