Zobacz temat
Tato, skąd się wziąłem?
|
|
Wooya |
Dodany dnia 01.02.2006 13:14:04
|
Zaawansowany Postów: 1449 Pomógł: 22 Data rejestracji: 30.01.2005 15:40 |
Na podstawie posta na PHP-Fusion.co.uk: Młody syn pyta się ojca: "Tato, skąd się wziąłem?" Ojciec westchnął i odpowiedział: "Ah, mój synu, myślę że pewnego dnia i tak byś się dowiedział! A więc, widzisz. twoja mama i ja weszliśmy razem na czat MSN. Wtedy ustaliłem z nią randkę i spotkaliśmy się w cyber-kawiarence, zakradliśmy się do odosobnionego pokoju, gdzie twoja matka zgodziła się pobrać co nieco z mojego twardziela. Kiedy już byłem gotów załadować jej pliki, odkryliśmy, że ani ja, ani twoja mama nie użyliśmy firewall'a, a było już za późno, aby wcisnąć klawisz DELETE. Sześć tygodni później twoja matka przysłała mi wiadomość, że jej system operacyjny wykazuje nadmierną, nieutoryzowaną aktywność samorozpakowywującego się pliku, który zaimplementował się w jej BIOS'ie. Następnie, dziewięć miesięcy później wyskoczyło małe okienko i zakomunikowało: "You've got Male!" *) *) Masz chłopca! - to jedyne, co nie da się przetłumaczyć, aby nie stracić sensu dowcipu. Symantycznie brzmi to prawie jak "You've got mail!" [Masz wiadomość!] Jak dla mnie bomba Edytowane przez Wooya dnia 01.02.2006 13:14:23 ... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ... |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 20:30:58
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
JazOOn |
Dodany dnia 01.02.2006 14:01:22
|
Ekspert Postów: 2155 Pomógł: 2 v7.02.07 Data rejestracji: 21.02.2005 13:47 |
czytałem to już kiedys całkiem sympatyczny tekst z tym że ja czytałem i mam nieco inną wersję. A więc Tato, jak przyszedłem na świat? - No dobrze, mój synu, kiedyś musieliśmy odbyć tę rozmowę. Tata poznał mamę na chatroomie. Później tata i mama spotkali się w cyberkafejce i w toalecie mama zechciała zrobić kilka downloadów z taty memory sticka. Jak tata był gotowy z uploadem, zauważyliśmy, że nie zainstalowaliśmy żadnego firewalla. Niestety, było już za późno, żeby nacisnać "cancel'' albo "escape'', a i meldunek "chcesz na pewno ściągnąć plik?'' już na poczatku skasowaliśmy w opcjach "ustawienia''. Antywirus mamy już od dłuższego czasu nie był uaktualniany i nie poradził sobie z robakiem taty. Więc nacisnęliśmy klawisz ,,enter'' i mama otrzymała komunikat: ,,przypuszczalny czas kopiowania 9 miesięcy'' |
|
|
jantom |
Dodany dnia 01.02.2006 16:50:29
|
Weteran Postów: 3460 Pomógł: 123 Data rejestracji: 31.03.2005 20:10 |
To ja kiedyś trafiłem na obrazek, gdzie rodzice odpowiadają dziecku "Nie, nie zostałeś ściągnięty". |
|
Przejdź do forum: |