ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 23

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Ostatnie posty widoczne dla zalogowanych
Piotr_zg
Witam. Mam taką sprawę. Chodzi o to że chciałbym aby w panelu "ostatnie aktywne posty" na forum, tematy w działach które są tylko dla zalogowanych były widoczne dla osób faktycznie tylko zalogowanych a nie także dla gości. Co prawda osoba nie zalogowana gdy taki kliknie to przeniesie go na stronę główną ale to i tak nie rozwiązuje problemu.
Mam taki dział na forum, który jest widoczny tylko dla administracji. I gdy w nim coś napiszę to tytuł widzą wszyscy. Nie mogą co prawda posta przeczytać ale jednak jest to upierdliwe.
To samo jest z koszem, który także jest widoczny dla zalogowanych a w panelu widzą go wszyscy.
Strasznie to zagmatwałem, ale mam nadzieję że ktoś mnie zrozumieSmile
Jak się do tego zabrać? I czy można to tak zrobić?
Pozdrawiam.

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie tematu - Pieka 11.12.2011 15:12

www.cs-flota.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 09:04:44
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
bogdan
Fakt, że trochę zamotałeś Grin
Chodzi o panel "Ostatnio aktywne tematy" ?
Bo chyba nie ma takiego - "Ostatnio aktywne posty".
Z tego co ja wydumałem po Twoim pisaniu, to chodzi Ci o to, żeby to co ma być widoczne tylko dla użytkowników zalogowanych było widoczne tylko po zalogowaniu, dla innych nie.
Na mój rozum, to możesz to zrobić przez PA strony.
PA -> zarządzanie treścią -> forum -> edytuj dany dział -> ustaw widoczne dla "użytkownik".
Nie szukaj Szczęścia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
Piotr_zg
Sorki za te zagmatwanieSmile
Ale w części mnie zrozumiałeśSmile Więc dokładnie chodzi mi o panel "Ostatnio aktywne posty" i właśnie widoczność w nim. Tak jak podpowiedziałeś w ustawieniach forum mam widoczność kilku działów tylko dla zalogowanych. Ale mimo to w panelu tym, temat jest widoczny. Co prawda jak ktoś nie zalogowany kliknie ten post to przeniesie go do głównego forum. Musi się zalogować aby móc przeczytać cały post ale będąc nie zalogowanym nadal widzi jego temat. A chciałbym aby w tym panelu nie było widać postów które są nie widoczne.
Mam nadzieję że tym razem już wiesz o co mi chodziSmile Jeśli chcesz to mogę ci podesłać link do strony abyś zobaczył jak to działa.
Edytowane przez Piotr_zg dnia 11.12.2011 15:32:25

www.cs-flota.pl
bogdan
Dalej nie wiem co to za panel "Ostatnio aktywne posty".
Ale jeśli to jest forum_threads_list_panel to nie ma bola, jeśli ustawisz w PA na - widoczny dla użytkowników, to tylko zalogowani będą go widzieć.
Aż zrobiłem u siebie na próbę i masz - pierwszy screen to jestem niezalogowany, drugi po logowaniu.
PS.
Wersję Fusiona i adres strony przede wszystkim dla siebie powinieneś mieć ustawione w profilu.
img.liczniki.org/20111211/Sna2-1323625372.png
-------
img.liczniki.org/20111211/Sna1-1323625372.png
Nie szukaj Szczęścia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
khaman
W standardowym panelu nie widać postów, które nie są widoczne. Podaj adres strony.
Posty pomocne oznaczaj jako pomógłhelp.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

Piotr_zg
Witam. Sorki, że tak długo, ale wcześniej nie mogłemSmile
Nie wiem czy wolno tu wstawiać linki, dlatego uzupełniłem dane w profilu i dodałem adres strony.
Na środkowym panelu ostatnich tematów, niektóre są widoczne tylko dla zalogowanych. A jednak są w tym panelu widoczne. Co prawda nie wejdzie się w nie, bo przenosi na forum, ale mam też dział tylko dla administracji i nie chciałbym, aby tytuły tematów były widoczne.
Jak to zrobić?
Pozdrawiam.

www.cs-flota.pl
Pieka
Dopisz się chłopie do tematu tego panela, zamiast robić bałagan na forum.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl